| | #1 |
| Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 30
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Uyuyamayanlar ve Uykusuzluk İçin Uyuyamayan ve bundan dolayı şikayet eden kimsenin uykusu gelsin gelmesin yatağa yatmadan önce: "Allahümme ğaratin nücumü ve hedeetil uyunü ve entel hayyül kayyumüllezi la te'huzühü sinetün ve la nevm,ya hayyü ya kayyümü ehdi'leyli ve enim ayni." |
| | |
| Reklamlar |
| | #2 |
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | uyusun da büyüsün nen nen oku canım faydasını görürsün inşallah sevinirim |
| | |
| | #3 |
| Üyelik tarihi: Jan 2008 Bulunduğu yer: SARIYER
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | ınsanllah ablacım |
| | |
| | #4 |
| Üyelik tarihi: Aug 2006 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 19
Tecrübe Puanı: 6 ![]() ![]() ![]() ![]() | kedi otu da uyuyamanlar için birebir. Kedi otunu kaynatıp için mışıl mışıl uyursunuz. |
| | |
| Reklamlar |
| | #5 |
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Bunu bilmiyordum paylaşımın için teşekkürler Sirius |
| | |
| | #6 |
| -YASAKLI- Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Uyku Sorunu Yaşayanlar İçin Merhaba yatagınıza girmeden önce yine dua edebilme adabına uygun biçimde Allahümme ğaratin nücumü ve hedeetil uyunü ve entel hayyül kayyumüllezi la te'huzühü sinetün ve la nevm,ya hayyü ya kayyümü ehdi'leyli ve enim ayni. okumak faydalıdır. |
| | |
| | #7 |
| Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | eline saglık morvesiyah...döktürmüşsün gene sagolasın.... |
| | |
| | #8 |
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Diline sağlık canım Rica ederim faydası olursa ne mutlu bize.-------------------- Yani ablacım demek istedim özür dilerim yaşını yeni gördüm ne o canım felan :$ Konu morvesiyah tarafından (21-02-2008 Saat 01:13 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi |
| | |
| Reklamlar |
| | #9 |
| -YASAKLI- Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 28
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Yatmadan önce çay,kahve içmemek eğer mümkünse bir bardak süt içmek uyumak konusunda etkilidir. |
| | |
| | #10 |
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Aaaa söylediklerin 1 psikolog için çok az hani rezene ve papatya çayım )) hani passifloram??? Hıı ? |
| | |
| Reklamlar |