allaha sukur artık ucak war![]()
%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%% %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
Konu mfc210c tarafından (12-06-2009 Saat 14:11 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlar Birleştirildi
(Ey Birader!Sırrı hak olan kitap nerede örtülüdür,Tok sözlü olmak ahmaktanta aşağıdır herkese açılma!)
allaha sukur artık ucak war![]()
"özne olmayı bırakıp zamir oldum, edat oldum, yüklem oldum; ama senin gibi ask ile ihanet arasına bağlaç olmadım asla!!!
bu tür başlıklara editörlerce müdehale gerekir bence dalga geçiyorlar tarife bak ya hala gülüyorum
![]()
%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%% %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%5
Konu mfc210c tarafından (12-06-2009 Saat 14:11 ) değiştirilmiştir.
(Ey Birader!Sırrı hak olan kitap nerede örtülüdür,Tok sözlü olmak ahmaktanta aşağıdır herkese açılma!)
Bu konularda Ben seni ebced diye yazar havas diye okurum bilgim çok Allaha şükür ama sallamasyon yazılarla insanalrla dalga geçmem
Bak sen benim yukarda yazdıgım tarifi dene olmazsa gel bana istediğini söyle![]()
%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%% %%%%%%%%%%%%
Konu mfc210c tarafından (12-06-2009 Saat 14:11 ) değiştirilmiştir.
Tamam abicim haklısın seninle tartışıp seviyemi zorlamayım verdiğin tariften bilgin belli oluyor deruni bilgin(!),hadi sen kendin cal kendin oyna..
Moderatör arkadaşlarımız müdahale ederse bu ikili tartışmaya çok sevinecem. Arkadaşlarımızın bu tarz bir birlerini kırmasınıo görmek bizi üzüyor.
Sensizlikle oluşmuş hastalığıma senin bile çare olamayacağını ve benim için artık çok gecikildiğini anladım..!