| | #1 |
| Üyelik tarihi: Aug 2006 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 19
Tecrübe Puanı: 6 ![]() ![]() ![]() ![]() | Uzaylıların Kobayları Mı?? (+18)
__________________ Bak.. Bil ki domuzların önüne inciler serilmez, Mücevherden sarraflar anlar ancak, başkası bilmez. Ne fark eder ki kör insan için, elmas da bir cam da, Sana bakan bir kör ise, sakın kendini camdan sanma. Mevlana "Talihsizliklerinizin üzerinde ne kadar durursanız,sizi o kadar daha fazla incitebilir." "Düşünce hızlı,hafif,devingen,değişken ve akışkan bir enerji şeklidir.Madde gibi daha yoğun şekillerden farklı olarak hemen,bir anda belirir." |
| | |
| Reklamlar |
| | #2 |
| -YASAKLI- Üyelik tarihi: Nov 2007 Bulunduğu yer: evren içi bir yerde
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ee resimler nerede? |
| | |
| | #3 |
| Üyelik tarihi: Aug 2006 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 19
Tecrübe Puanı: 6 ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu sırada ben hep bunlara inanmayarak yaklaşırdım. Bir gün çok ilginç bir haber verildi basında. (NE zaman hatırlamıyorum) Bir yerde etrafta hayvanlar kaybolmaya başlamış. Sonra birkaç gün sonra ölü bir kedi bulunmuş. Kedinin içi tamamen boş (hiç organ yok) ama kedinin karnı yarık değil. Yani hiç dikiş izi bile yok. Çok şaşırmıştım tabi... -------------------- resimler gözüküyor bende
__________________ Bak.. Bil ki domuzların önüne inciler serilmez, Mücevherden sarraflar anlar ancak, başkası bilmez. Ne fark eder ki kör insan için, elmas da bir cam da, Sana bakan bir kör ise, sakın kendini camdan sanma. Mevlana "Talihsizliklerinizin üzerinde ne kadar durursanız,sizi o kadar daha fazla incitebilir." "Düşünce hızlı,hafif,devingen,değişken ve akışkan bir enerji şeklidir.Madde gibi daha yoğun şekillerden farklı olarak hemen,bir anda belirir." Konu sirius tarafından (07-05-2008 Saat 01:31 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi |
| | |
| | #4 |
| Üyelik tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: ҳ̸Ҳ̸ҳİstanbulҳ̸Ҳ̸ҳ Yaş: 23
Tecrübe Puanı: 5 ![]() | malesef bende göremiyorum yah -------------------- detaylı bilgi verebilrmisin efe mesela bunların neresinden kobay oldukları ne şekilde anlaşılabilir ? Bilimsel açıklama istiyorum
__________________ ҳ̸Ҳ̸ҳGizdüşüm_K-Aҳ̸Ҳ̸ҳ Durdum...Sustum...Gülümsedim...Gözümü açtım; Ben Değiştim... Konu Gizdüşüm tarafından (07-05-2008 Saat 01:50 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi |
| | |
| Reklamlar |
| | #5 |
| Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | garip uzaylılar nedense kurtlar gibi hep hayalrına saldırmış ya sabıklar uzaylılar yada kurtların saldırısı kurtlar hayvanları yıkmak için haylarını ıssırırlar birde insanları kaçırınca geri getiriyorlar hayvnları neden öldürüyorlar anlamadım uydurma sanırım bu resimler kurlar neden yememiş diceksiniz hayvnlar hayalrı kopunca dahi uzun bir süpe yasarlar hayası kopan hayvan saldırmıstır ve kaçmıştır bir yerdede yıkılmıştır |
| | |
| | #6 |
| Üyelik tarihi: Aug 2008
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | saçma.bunu hayvanlara uzaylılar hariç herkes yapmış olabilir eminim.
__________________ feel my heart beat |
| | |
| | #7 |
| Üyelik tarihi: Nov 2008 Yaş: 19
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | zaten ne olsa hep uzaylılara suç buluyosunuz kardeşim |
| | |
| | #8 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | kobay ne ki ya?
__________________ Her seyi sildim Gönlümden; bir Seni silemedim.... |
| | |
| Reklamlar |
| | #9 |
| Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | Gece ben bir sorayım onlara, onların kobayları mıymış bunlar vicdansızlar.
__________________ "Allahım, kabul olunmayan duadan, boşa geçen vakitten, faydası olmayan ilimden sana sığınırım." Hadis-i Şerif |
| | |
| | #10 |
| Üyelik tarihi: Feb 2007 Bulunduğu yer: boyut içinde boyuttan,belki şuan yanınızda
Tecrübe Puanı: 6 ![]() | siz hala biyolojik beden bir varlık arıyorsunuz ki.böyle bizim gibi biyolojik bir varlık daha evrende yok.her gezegende yaşıyan milyonlarca varlık var ama et ve kemik beden değil<güneşte bile yaşıyan varlıklar var.ama görebilene.gözlemi?seyretmekle sırra sadık olmakla
__________________ En büyük ihanet,sırları ifşa etmektir!sırrı ifşa eden,cezasını,"sır"lardan uzak yaşamakla öder!."sır"lan ki sır tutasın!.sırların açılmasını istiyorsanız,"sır"saklamasını öğreniniz. |
| | |
| Reklamlar |