slm
bende büyü varmi diye tarotdan 3 kart cektim
ilki kupalarin altisi ,ikincisi seytan karti ama ters cektim,ücücncüsü tilsimlarin onlusu .simdi bende büyü varmi bu kartlarin yorumu ne bilen varmi?![]()
Üzerinizde Büyü mü Var ?
Üzerinizde Büyü olabilir. Büyü halen yaşayan ve yapılan bir şeydir. Ne yazık ki günümüzde de insanlar büyü yapmaya devam ediyorlar. Üzerinizde büyü olup olmadığını anlamanın bazı yöntemleri vardır , Tarot falı baktırmak bunlardan biridir. Tarot ‘a ‘’ Üzerimde büyü varmı ? ‘’ diye bir soru yöneltmeniz durumunda cevap olarak açılan kartların içinde 15 nolu Şeytan kartı çıkması veya ilk kartın ‘’ Evet’’ anlamında olumlu bir anlam içermesi durumunda kişinin üzerinde bulunan bir Büyü’den söz edilebilir. Kendinizde üzerinizde büyü olup olmadığını anlayabilirsiniz , bunun için aşağıda yer alan sorulara dikkatli bir şekilde düşünerek yanıt vermeniz gerekmektedir ;
1- Son günlerde nedensiz , yada nedeni belirlenemeyen baş ağrılarımı yaşıyorsunuz ?
2- Sakin biri olmanıza rağmen son günlerde kendinizi aşırı gergin ve öfkeli mi hissediyorsunuz ?
3- Son Üç ay içinde nedeni belirlenmeyen ani ve aşırı kilo kayıplarımı yaşıyorsunuz ?
4- Son günlerde sık sık neredeyse her gece kabuslar görüyorsunuz ?
5- Çalıştığınız yerde iş arkadaşlarınız nedensiz yere , aniden size karşı cephe mi aldılar ?
6- İşlerinizde her şey yolunda gözükmesine rağmen aniden bir bozulma oldu mu ? İşlerinizde son üç ay içinde aniden ortaya çıkan bir ciddi kötü gidiş var mı ?
7- Eşiniz veya kız/erkek arkadaşınız ile kısa bir süre öncesine kadar her şey çok iyi gitmesine rağmen aniden ortaya çıkan bir uyumsuzluk ve şiddetli tartışma , geçimsizlik durumu varmı ? Genelde iyi anlaşan çiftler arasında nedensiz yere birden baş gösteren şiddetli geçimsizlik ülkemizde oldukça popüler olan , sıklıkla başvurulan Karı-Koca arasını açma , Çiftler arasını açma Büyülerine işaret eder.
8- Evinizde son günlerde Süt ve Süt ürünlerinin büyük bir hızla bozulduğuna şahit oldunuz mu ? Üzerinde büyü olan evlerde çok sık görünen bir belirtide süt ve süt ürünlerinin hemen bozulmalıdır.
9- Küçük çocuğunuz son zamanlarda nedensiz yere sık sık ağlıyor mu ? Normal ruh halinin aksine oldukça aksileşip , huysuzluk yapıyor mu ? Küçük çocuklar saf ve temiz olduklarından etraflarında olan kötülükleri hemen sezer ve tepki verirler.
10- Evinizde bulunan ev hayvanları ( kedi , köpek gibi ) son zamanlarda nedensiz yere , normal durumlarından farklı olarak çok daha huysuz ve sinirliler mi ? Üzerinde büyü olan evlerde yaşan ev hayvanları huysuzlaşırlar ve sinirli olurlar.
11- Üzerinde Büyü olan çiftliklerde bulunan Atlarda , bağlı oldukları , durdukları yerde hiç hareket etmemelerine rağmen aşırı terleme görünmektedir. Eğer At sahibi iseniz , atınızın ahırda bağlı durduğu yerde hasta olmamasına rağmen aşırı terlemesini gözlemlerseniz bu üzerinizde büyü olduğunun en ciddi kanıtlarından biridir.
11- Son günlerde evinizde ekmek yaptığınızda , her seferinde ekmek kabarmıyor, sönük kalıyor mu ? Özellikle ekmeğin kabarmaması , sönük kalması üzerinde büyü olan evlerde görünen bir belirtidir.
Yukarıda bulunan sorulardan 7 – 8 tanesine olumlu yanıt verdiyseniz üzerinizde bir Büyü olduğundan söz edilebilir. Yinede son bir karar verilmeden önce Büyü konusunda uzman birinin yardımı alınmalı ve bu soruların yanıtları , yorumları tekrar gözden geçirilmelidir. Özellikle evde yapılan ekmeğin , ard arda yapılan denemelerin her birinde kabarmayıp , sönük kalması evin üzerinde bir büyü olduğunun en ciddi kanıtıdır.
slm
bende büyü varmi diye tarotdan 3 kart cektim
ilki kupalarin altisi ,ikincisi seytan karti ama ters cektim,ücücncüsü tilsimlarin onlusu .simdi bende büyü varmi bu kartlarin yorumu ne bilen varmi?![]()
ben tarot destesinden arkadaşımın niyetine büyü var mı diye bir kart seçmiştim şeytan çıktı hemde düz.işin ilginci hemen ardından kartları tekrar karıştırdık baya bi.sonra arkadaşım kendi çekti ve yine gelen o pis şeytandı.şimdi arkadaşımda büyü mü var?
Azim & Sabır
ben tarot destesinden arkadaşımın niyetine büyü var mı diye bir kart seçmiştim şeytan çıktı hemde düz.işin ilginci hemen ardından kartları tekrar karıştırdık baya bi.sonra arkadaşım kendi çekti ve yine gelen o pis şeytandı.şimdi arkadaşımda büyü mü var?
Azim & Sabır
ben arkadasim icin bitane tarot karti cektim büyü varmi diye sordum dedimki eger varsa ya seytan ciksin ya yikilan kule
veeee sooookkkk yikilan kule cikti..büyü var herhalde![]()
ya arkadaslar benım ıcınde cekebılırmısınız mumkunmu bu yardımcı olurmusunuz ben cok korkuyorum ve bu sayılan seylerden 4 5tanesı bende mevcut su ara
Mutluyum..... Mutlusun..... Mutlu.....
benim içinde bakarmısınız tarot falına lütfen cok merak ettim