| | #1 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008 Bulunduğu yer: CEHENNEM Yaş: 22
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Okuduğunuzda veya duydugunuz vakit üzerinizde büyük etki bırakan ayet hangisidir ???? “Yedi kat gök ve yer ile bunlarda bulunanlar O’nu tesbih ederler. Hiçbir şey yoktur ki, O’nu hamd ile tesbih ediyor olmasın! Lâkin siz onların tesbihlerini anlamazsınız” İsrâ Sûresi, 17/44
__________________ Acımasız olma şimdi bu kadar, "KUM GİBİ EZİP GEÇME" |
| | |
| Reklamlar |
| | #2 |
| Üyelik tarihi: Oct 2008 Yaş: 72
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | bendede en çok etki bırakan bakara suresinde geçen "Allah bilir siz bilmezsiniz" tamamını yazamıorum klavyede sorun var kusura bkmayn =/ |
| | |
| | #3 |
| Üyelik tarihi: Nov 2008 Bulunduğu yer: ankara
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | beni en çok etkileyen içine huzur veren ve bütün dileklerimin gerçekleşmesini sağlayan. iki ayrı ayet. yunus paygamberin duası. allah tarafından yeminle belirtilmiştir.. her kimki hangi kulum olursa olsun bana yunusun ettiği duayla yakarırsa istediğini veririm der... -la ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minez zalimin. veee tek favorim.. -selamün kavlen min rabbin rahim. |
| | |
| | #4 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | beni en çok etkileyen ayet daha doğrusu sure "ASR" ALLAH ın asra yemin etmesi... ![]() ![]() ve insanların hüsranda olduğunu söylemesi..gerçekten tüyler ürpertici bir sure...1. Asra yemin ederim ki 2. İnsan gerçekten ziyan içindedir. 3. Bundan ancak iman edip iyi ameller işleyenler, birbirlerine hakkı tavsiye edenler ve sabrı tavsiye edenler müstesnadır.
__________________ ALLAH'IN GİZLİ VE AÇIK NE OLURSA OLSUN TÜM YAPTIKLARINI BİLDİĞİNİ VE GÖRDÜĞÜNÜ ASLA UNUTMA!!!HAREKETLERİNE ONA GÖRE DİKKAT ET!!! |
| | |
| Reklamlar |
| | #5 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008 Bulunduğu yer: ank.
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Beni en çok etkileyen Tekvir suresi (yanlış olmasın) güneşin dürülüp söndüğü yıldızların dökülüp karardığı zaman.Dağların yürütüldüğü.gebe develerin başıboş bırakıldığı zaman.vahşi hayvanların biraraya getirildiği.Denizlerin kaynatıldığı zaman.canların bedenlerle birleştirildiği.kız çocuklarının hangi suçtandolayı öldürüldüğünün sorulduğu zaman.amel defterinin açıldığı.Gökyüzünün yerinden oynatıldığı.Cehennemin alevlendirildiği.ve cennetin yaklaştırıldığı zaman..............Kararmaya başlayan ve aydınlanmayabaşlayan sabaha yemin ederimki...............der.bu sure beni çok etkilemişti |
| | |
| | #6 |
| Üyelik tarihi: Jun 2008 Bulunduğu yer: samsun Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | İnnema emruhu iza erade şey'en ey yekule lehu kün fe yekun YASİN 81
__________________ SABRIN SONU SELAMET |
| | |
| | #7 |
| Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | اقْرَأْ بِاسْمِ رَبِّكَ الَّذِي خَلَقَ Ikre' bismi rabbikelleziy halak ! Oku' Rabb'inin ismiyle ki sizi O yarattı ! (Alâk Sûresi - 1. Âyet) Kur'an'ın her bir harfi cevher ! |
| | |
| | #8 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008 Bulunduğu yer: fransa Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | ( FATIHA ![]()
__________________ Hüzünle titreyen gönle ince bir âh dokunur,Kalbi kirik olanIn kalbine Allah dokunur... |
| | |
| Reklamlar |