canım paylaşımın için çok teşekkürler gerçekten burda buna ihtiyacı olan çok insan var...
Üzerinde büyü nazar yada musallat olan ve bu yüzden hastalanan kısmeti kapanan yada işleri rast gitmeyen bütün bu etkilerden kurtulmak ve temizlenmek istiyorsa:
100 besmele-i serif
100 estağfirullah el-azıym
100 selamün kavlen mirrabbirrahıym
100 kelime-i tevhid
7 ayetel kürsi
1 yasin suresi
11 felak suresi
11 nas suresi
3 esmaül hüsna
7 inşirah suresi
11 ved duha suresi
7 tebbet suresi
7 kevser suresi
3 şems suresi
7 karia suresi
3 amenerresulu
1 cin suresi
3 kafirun suresi
1 fetih suresi
1 naziat suresi
7 ihlas suresi
3 fatiha suresini,
1.gün bu dualar okunup suya üflenecek.....
2.gün okunup kisi üzerine üfleyecek...
3.gün ise bu dualar okunup bitirildikten sonra kisi evinin her yerine bütün odalara bütün esyalarına üfleyecek....
Bu dualar 3 gün okunup tamamladıktan sonra Allah rızası icin 2rekat namaz kılınıp
Allah'ım beni üzerimdeki............(üzerinde ne varsa,hastalık,büyü,musallat) kurtar hepsini etkisiz hale getir die dua edilecek..
*buarada okunup üflenecek su az olmayacak cünkü bu 1 hafta boyunca icilecek....
Allah yardımcınız olsun..........
Konu Mira tarafından (04-08-2009 Saat 15:07 ) değiştirilmiştir.
canım paylaşımın için çok teşekkürler gerçekten burda buna ihtiyacı olan çok insan var...
Allah var gam yok...
selamün olacak
cok guzel bır paylasım canm. allah razı olsunnn canmm benım
Allah razı olsun böyle bir duaya ihtiyacım vardı teşekkurler.
Uzakta olan biri içinde okuyabilirmiyiz? yani hem kendim için hemde o kişi için okurken niyet etsem olurmu?Ona su içirme gibi imkanım yok.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Kimseden sana kötülük gelmesini istemiyorsan fena söyleyici, fena öğretici, fena düşünceli olma. Hz. Mevlana
olur canım eger resmi warsa resmine okursun suyuda Allah rızası icin sen icersin onun niyetine bu temizlenme duası sahıs icin ama sonucta hersey Allah tan ona niyetlenip okursan oda olr yada suyu yapmazsında 3 gun resmine uflersin....
canim benim cok guzel bir paylasim allah razi olsun birtanemmm
Eger Birgun Buyuk Bir Derdin Oldugunu Dusunursen,Rabbine Donup Benim Buyuk Bir Derdim Var Deme!Derdine Donup Benim Buyuk Rabbim Var De!![]()