| | #1 |
| Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | uzmanlar için okuyup yorum yapın kardeşler s.a hepinize ...!!! şimdi yazacaklarımı sadece bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlar yazsın laf olsun diye yazmayalım??? kardeşler birçok yerde hüddam davet şu'bu vs vs konular okudum. 1)hüddam edinmek için bir mürşid'den icazet almanın gerektiğini yazanlar...??? bir mürşid neden herkese böyle işler için el versin herkes icazet aldıysa yada belli kişiler buna vakıf olduysa diğerleri neden kopyala yapıştır modunda konu açıyor...??? 2)gerçekten böyle olaya şahit olan varmı yoksa herkes sallıyormu...??? hiç hüddam edinen oldumu yoksa hepsi masal mı...??? sorularım çok zaman içersinde tekrar yazmak istiyorum çok olursa karmaşa olabilir diye yazmadım...!!! -------------------- ama cevap yazılmayacak galiba Konu alinazik tarafından (28-09-2008 Saat 00:06 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi |
| | |
| Reklamlar |
| | #2 |
| Üyelik tarihi: Feb 2007 Bulunduğu yer: boyut içinde boyuttan,belki şuan yanınızda
Tecrübe Puanı: 6 ![]() | herkes sallıyor.aynen öyle
__________________ En büyük ihanet,sırları ifşa etmektir!sırrı ifşa eden,cezasını,"sır"lardan uzak yaşamakla öder!."sır"lan ki sır tutasın!.sırların açılmasını istiyorsanız,"sır"saklamasını öğreniniz. |
| | |
| | #3 |
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | shadow tek sen çıktın cevap yazan sağol herkes sallama yapıştır modunda anlaşılan |
| | |
| | #4 |
| Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 31
Tecrübe Puanı: 5 ![]() | Bu bir yetki ve güç işidir.Yolu bilenden yol sormak yolu kısaltır. Bu konu labirente benzer.Çok büyük sabır ister. Sallama yapanları bilemem ama gerçekten emek veren uğraşan çalışan ve samimiyetle paylaşım yapan arkadaşlara haksızlık etmeyelim. Ve unutulmamalıdır ki bu ilimlere vakıf kimseler bunları tüm çıplaklığı ile yazamazlar.Yazamazlar ! İsteselerde yazamazlar... Zaten yazmayıda istemezler.Bu dünya ayrı bir dünyadır.Yaşadığımız dünya içinde başka bir alemdir. Anlatmaya yürek isterim.Herşeyi kaybetme riski vardır.Yıllarca emek verirsiniz.Sırlardan biri ifşa olsa tüm bu dünyayı kaybedebilirsiniz.Hatta daha fazlasını ki bunada cesaret edebilecek yoktur. Bazen gönül hapishanesidir bu durum bazende farklı bir benzetmeyle mafya gibi..Giren ya çıkamaz artık yada çıkmaz istemez. Paylaşımlarda bunlara göre değişir.Seviyenizi bilmeden yazarsanız bedeli ağır olur. Burası bir forum.Bugün internet sayesinde tüm bilgilere ulaşabilirsiniz.Ama ulvi bilgiler ve ilimler bu kapsam dışındadırlar. Zaman zaman cesaret ile açıklama yapan ama bedel ödediği halde göze alan sonrada foruma bir daha gelmeyen üyelere bakın. Bu bilginin sadece verenin elinde olan bir alem, Formüller bir yere kadar çalışırlar. Bu labirentin kapısından bazı giriş yolları vardır. 1.Rasgele girersiniz,bu durumda herşey olabilir. 2.Dua niyet ve niyazla girersiniz,bu durumda yol arkadaşlarınız olur, 3.İlim öğrenmek için girersiniz,kalbinizle diliniz birdir,ilmi sahibinden istersiniz,ama unutmayın ki eşlik eden,yolun zorluklarını bilen bir manevi alem insanı elinizden tutar size yol gösterirse -ki bu öyle rasgele olmaz- yollarda kaybolmazsınız... Samimiyet ve kalben niyet ilk adım... 2 ve 3.maddeler izinli girmeyi gerektirir.Peki kimden izin almalıyız ? Bu ilme nereden başlarız ? Nasıl başlarız ? derseniz....derimki önce kapıda durur kapıyı çalarsınız.izin istersiniz...gerekli izinleri vizeleri alır öyle gidersiniz.böylece işiniz daha kolay yolunuzda açık olur... Hüddam elde etmek öyle kolay bir iş değildir.Buna sahip olanda benim hüddamım var diyemez..derse nolur ? hüddamsız kalır,başına iş alır,anlatamaz olur... Sırrını saklayan sırrından emin olur. Hüddam nedir ? Önce bu konu tam ve doğru olarak anlaşılmalıdır. -------------------- Anahtar şudur... HER ARAYAN BULAMAZ AMA BULANLAR YALNIZCA ARAYANLARDIR... Konu oguz3259 tarafından (06-10-2008 Saat 04:51 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi |
| | |
| Reklamlar |
| | #5 |
| -YASAKLI- Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Yol mu istiyon? Hayrinda, varsa belanda varsa bulursun! Iste yol Niyet, asiri zikir, (en az 30.000 in uzeri)ve riyazet(en az 7 ila 40 gun)....! |
| | |
| | #6 |
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | sağolun arkadaşlar teşekkür ederim yazdıklarınız için...!!! |
| | |
| | #7 |
| Üyelik tarihi: Jan 2008 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Hadim edinmiş olupta söyleyen fakat kaybetmeyen kişiler tanıyorum. Söylememenin nedeni bu değil. Sizin hakkınızda ne kadar az bilinirse o kadar korku duyulur. Korku bir güç silahı. |
| | |
| Reklamlar |