| | #1 |
| -YASAKLI- Üyelik tarihi: Mar 2008 Bulunduğu yer: izmir
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Vahşi Kurtların Arasında TAM 18 Yıl Yaşadı National Geographic kanalında ABD’de 16 Nisanda gösterime girecek belgeselde, Shaun Ellis adlı İngiliz araştırmacının kendisini bir vahşi kurt gibi hissettiği, onlar gibi hareket ettiği ve beslendiği yaşamı konu edilecek Kurtlar Arasında Bir Adam” isimli belgeselde, Ellis’in yemeğinin bir plastik torba içinde, kurtların yediği bir hayvan leşinin içine konduğu gösteriliyor. Ellis, sürünün içindeyken duygularını bir kenara koyduğunu, çünkü kurtların duyguları olmadığını söyledi. Sürüden ayrıldığında diğer insanlarla ilişki kurmakta sıkıntı çeken Ellis için “Gerçek bir kurt adam” diyen belgeselin yapımcısı Bernard Walton, “Kimse kurtlara onun kadar yakınlaşamaz” diye konuştu. Kurt adam Ellis, belgeselin yayınlanmasından önce insanları uyararak, bu konuda eğitimi olmayan ve bir kurt sürüsünün içine girip kabul göreceğini düşünen kişiler için böyle bir maceranın tehlikesine dikkati çekiyor. ![]() ![]() |
| | |
| Reklamlar |
| | #2 |
| Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 19
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | gerçek kurt değildir kırma tarzıdır yada zarar vermeyen türdendir ne bileyim vardır bir hile hurda. |
| | |
| | #3 |
| Üyelik tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: ҳ̸Ҳ̸ҳİstanbulҳ̸Ҳ̸ҳ Yaş: 23
Tecrübe Puanı: 5 ![]() | şimdi bu adam kurt gibi mi hareket edyormuş? Orman çocuğu mogli gibi bişymi yani olabilir aslında yah herşey mümkün
__________________ ҳ̸Ҳ̸ҳGizdüşüm_K-Aҳ̸Ҳ̸ҳ Durdum...Sustum...Gülümsedim...Gözümü açtım; Ben Değiştim... |
| | |
| | #4 |
| Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 4 ![]() ![]() | National Geographic Türkiye kanalında verilirmi acaba bu x) merak ettim .. Biraz tv ye zaman ayirma zamanı gelmis Konu Suzie tarafından (27-04-2008 Saat 17:23 ) değiştirilmiştir.. Sebep: cift |
| | |
| Reklamlar |
| | #5 |
| Üyelik tarihi: Jul 2007 Bulunduğu yer: hiç kimsenin olmadıgı bir yerde Yaş: 19
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | ewt 15 yıl kurtalrın içinde yaşıyo..merak ettim sakal traşını hangi kurt yapıyordu |
| | |
| | #6 |
| Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | geyik yemeyi sevmiyor heralde .hrrrrrrrrrrrr.sakal traşını berber kurt yapıyordur![]()
__________________ ezildim özüm çıktı içtim düzeldim |
| | |
| | #7 |
| Üyelik tarihi: Apr 2008
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | demek ki 18 yılı boşuna yaşamış |
| | |
| | #8 |
| Üyelik tarihi: Mar 2008 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 29
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | insanların arasında yaşamak daha zor olsa gerek.. vahşi insanların...
__________________ |
| | |
| Reklamlar |
| | #9 |
| -YASAKLI- Üyelik tarihi: Apr 2008 Bulunduğu yer: 11-1:384:10. Anarres Yaş: 23
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | tamamda poz werirken neden elbisesini degistirmis ki ? |
| | |
| Reklamlar |