| | #1 |
| Üyelik tarihi: Aug 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | arkadaslar ben bı arama yaptım lakın vakıa suresının duasını bulamadım sıtede yada baska bıyerde bana yardımcı olabılecek arkadslar varsa duasını bılenler burada paylasabılırlermı..Allah razı olsun.. |
| | |
| Reklamlar |
| | #2 |
| Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Bismillâhirrahmânirrahîm (1) İzâ vakaatil vâkıatu (2) leyse li vak’atihâ kâzibeh(kâzibetun) (3) hâfidatun râfiatun (4) izâ ruccetil ardu reccen (5) ve bussetil cibâlu bessen (6) fe kânet hebâen munbessâ(munbessen) (7) ve kuntum ezvâcen selâse(selâseten) (8) fe ashâbul meymeneti mâ ashâbul meymeneh (meymeneti) (9) ve ashâbul meş’emeti mâ ashâbul meş’emeh(meş’emeti) (10) ves sâbikûnes sâbikûne (11) ulâikel mukarrebûn (mukarrebûne) (12) fî cennâtin na’îm(na’îmi) (13) sulletun minel evvelîne (14) ve kalîlun minel âhirîn(âhirîne) (15) alâ sururin mevdûnetin (16) muttekiîne aleyhâ mutekâbilîn(mutekâbilîne) (17) yetûfu aleyhim vildânun muhalledûne (18) bi ekvâbin ve ebârîka ve ke’sin min maînin (19) lâ yusaddeûne anhâ ve lâ yunzifûn(yunzifûne) (20) ve fâkihetin mimmâ yetehayyerûne (21) ve lahmi tayrin mimmâ yeştehûn(yeştehûne) (22) ve hûrun înun (23) ke emsâlillu’luil meknûn(meknûni) (24) cezâen bimâ kânû ya’melûn(ya’melûne) (25) lâ yesmeûne fîhâ lagven ve lâ te’sîmen (26) illâ kıylen selâmen selâmâ(selâmen) (27) ve ashâbul yemîni mâ ashâbul yemîn (28) fî sidrin mahdûdin (29) ve talhın mendûdin (30) ve zıllin memdûdin (31) ve mâin meskûbin (32) ve fâkihetin kesîretin (33) lâ maktûatin ve lâ memnûatin (34) ve furuşin merfû’ah(merfû’atin) (35) innâ enşe’nâhunne inşâen (36) fe cealnâhunne ebkâren (37) uruben etrâben (38) li ashâbil yemîn(yemîni) (39) sulletun minel evvelîne (40) ve sulletun minel âhirîn(âhirîne)(41) ve ashâbuş şimâli mâ ashâbuş şimâl(şimâli) (42) fî semûmin hamîmin (43)ve zillin min yahmûmin (44) lâ bâridin ve lâ kerîmin (45) innehum kânû kable zâlike mutrefîn(mutrefîne) (46) ve kânû yusirrûne alel hınsil azîm (47) ve kânû yekûlûne e izâ mitnâ ve kunnâ turâben ve izâmen e innâ le meb’ûsûne (48) e ve âbâunel evvelûn (evvelûne) (49) kul innel evvelîne vel âhirîne (50) le mecmûûne ilâ mîkâti yevmin ma’lûm (ma’lûmin) (51) summe innekum eyyuhed dâllûnel mukezzibûne (52) le âkilûne min şecerin min zakkûmin (53) fe mâliûne minhel butûn (butûne) (54) fe şâribûne aleyhi minel hamîm (55) fe şâribûne şurbel hîm(hîmi) (56) hâzâ nuzuluhum yevmed dîn(dîne) (57) nahnu halaknâkum fe lev lâ tusaddikûn(tusaddikûne) (58) e fe raeytum mâ tumnûn(tumnûne)(59) e entum tahlukûnehû em nahnul hâlikûn (hâlikûne) (60) nahnu kaddernâ beynekumul mevte ve mâ nahnu bi mesbûkîne (61) alâ en nubeddile emsâlekum ve nunşiekum fî mâ lâ ta’lemûn(ta’lemûne) (62) ve lekad alimtumun neş’etel ûlâ fe lev lâ tezekkerûn(tezekkerûne) (63) e fe raeytum mâ tahrusûn(tahrusûne) (64) e entum tezreûnehû em nahnuz zâriûn(zâriûne) (65) lev neşâu le cealnâhu hutâmen fe zaltum tefekkehûn(tefekkehûne) (66) innâ le mugremûne (67) bel nahnu mahrûmûne (68) e fe raeytumul mâellezî teşrebûn(teşrebûne) (69) e entum enzeltumûhu minel muzni em nahnul munzilûn(munzilûne) (70) lev neşâu cealnâhu ucâcen fe lev lâ teşkurûn(teşkurûne) (71) e fe raeytumun nârelletî tûrûn(tûrûne) (72) e entum enşe’tum şeceretehâ em nahnul munşiûn (munşiûne) (73) nahnu cealnâhâ tezkireten ve metâan lil mukvîn(mukvîne) (74) fe sebbih bismi rabbikel azîm(azîmi) (75) fe lâ uksimu bi mevâkıın nucûmi (76) ve innehu le kasemun lev ta’lemune azîmun (77) innehu le kur’ânun kerîmun (78) fî kitâbin meknûnin (79) lâ yemessuhû illel mutahherûn(mutahherûne) (80) tenzîlun min rabbil âlemîn (81) e fe bi hâzel hadîsi entum mudhinûne (82) ve tec’alûne rızkakum ennekum tukezzibûn (tukezzibûne) (83) fe lev lâ izâ belegatil hulkûme (84) ve entum hîneizin tenzurûne ve nahnu akrebu ileyhi minkum ve lâkin lâ tubsırûn(tubsırûne) (86) fe lev lâ in kuntum gayre medînîne (87) terciûnehâ in kuntum sâdikîn(sâdikîne) (88) fe emmâ in kâne minel mukarrebîne (89) fe revhun ve reyhânun ve cennetu naîm(naîmin) (90) ve emmâ in kâne min ashâbil yemîni (91) fe selâmun leke min ashâbil yemîn(yemîni) (92) ve emmâ in kâne minel mukezzibîned dâllîne (93) fe nuzulun min hamîmin (94) ve tasliyetu cahîm (95) inne hâzâ le huve hakkul yakîn (96) fe sebbih bismi rabbikel azîm(azîmi). ALINTIDIR |
| | |
| | #3 |
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | hayat arkadasım teskekkurler ama ben bu surenın duasını sormustum..40 gun okunuyor ve ardından bıttıgınde bı dua var onu vakıa suresının duası denılıyor ısmıne fakat bulamadım.. |
| | |
| | #4 |
| Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Sureyi gönderdikten sonra farkettim, farklı bir duayı sorduğunu. Araştırıyorum . Bulur bulmaz hemen göndereceğim. |
| | |
| Reklamlar |
| | #5 |
| Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 27
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | ben vakıa suresinin azimetini biliyorum vakıa suresi 3-5-7 defa okunduktan sonra okunuyor dua derken sanırım bunu sordun arkadasım vekıa suresinin azimeti: Allâhümme innî es’elüke bi esmâikel merfûatilletî a’taytehâ men şi’te min evliyâike ve elhemtehâ men eradte min asfiyâike ve hassaste bihâ men ahbebte min ehıbbâike en tu’tıyenî rizkan min ındike tuğnî bihî fakrî ve taktaa bihî alâika’ş-şeytâni min Sadrî* İnneke entel hannânül mennânül vehhâbü’r-rezzâkul fettahul bâsitul cevâdül kâfil ğaniyyül muğnil kerîmül mu’tıl latıyfül berru’r-rahıymül vâsiu’ş-şekûrul ğafûru zül fadli venniami vel cûdi vel keram* Allâhümme innî es’elüke bi hakkıke ve hakkı nebiyyike ve resûlike en tümiddenî min cûdike ve keramike ve fadlıke ve ihsânike ve lutfike vemtinânike yâ sâdikal va’di yâ mu’tıyen bi lâ haddin lâ ilâhe illâ ente sübhâneke innî küntü mine’z-zâlimîn* Allâhümme yessir lî rizkan halâlen tayyiben ve ecib da’vetî bi hakkı sûratil vâkıati ve bi hakk’ısmikel azıymil a’zami ve bi hakkı seyyidinâ muhammedin sallallâhü aleyhi ve selemle ve âlihî ve ashâbihi’t-tayyibîne’t-tâhirîne ve bi hakkı fekacin mahmetin fettâhın kâdirin cebbârin mu’tın hayri’r-râzikıyne muğnil bâisil fekıyri tevvâbin lâ yüâhızü bil cerâim* Allâhümme yessir lî rizkan halâlen min ındike ve accil lî bihî yâ zel celâli vel ikrâm* Yâ kâfî yâ kefîlü irhamnî bi rahmetike yâ erhame’r-râhımîn* Ve sallallâhü alâ seyyidinâ muhammedin ve alâ âlihî ve ashâbihî ve etbâıhî ve ensârihî ve ezvâcihî ve zürriyyâtihî ve ehli beytihî ecmeıyne ve selem* Sübhâne rabbike rabbil ızzetî ammâ yesıfûn* Ve selâmün alel mürselîn* Vel hamdü lillâhi rabbil âlemîn. |
| | |
| | #6 |
| Üyelik tarihi: Jul 2008 Bulunduğu yer: ankara
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | arkadaşım bu azamet ne için okunuyor.bir bilgin varmı.yani dilek yada rızık için mi.yapmak istiyorum da onun için sordum |
| | |
| | #7 |
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | azametı degılde duası denıyor ama belkı aynıdır belkı farklı görmus olsam bılırdım ama benım bıldıgım 40 gunun sonunda okunan bıtırme duası..saol yardımın ıcın.. |
| | |
| | #8 |
| Üyelik tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: Aşktan 100000 fersah ötede Yaş: 29
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | sanırım HERO isimli arkadaşımız Vakıa suresinin gerçek duası başlığı altında vermiş bu duayı. Konunun altında var idi dikkatimi çekti. Aynı mıdır acep. |
| | |
| Reklamlar |
| | #9 |
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | hero arkadas saolsun lınk vermıs ındırdım lakın cok karısık duayla sure bırbırıne gırmıs ne oldugu bellı degıl sımdı 3tam1bolu2 arkadasın yazdıgıyla karsılastırmaya calıstım ısın ıcınden cıkamadım..benım tanıdıgımda kıtapta var demıstı ama getırecek ozamn sıze bılgı verırım ben acelecı davrandım duasını yapayım dedım herneyse tesk.. -------------------- eger bu yukardakı dua vakıa suresı duasıysa rızık ve zengınlık ıcın okunuyor..ama once vakıa yı 40 gun okumak gereklı.. Konu slaver tarafından (16-09-2008 Saat 18:36 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi |
| | |