hadi ya!!
vatikan dan madem izin çıkmış
gönül rahatlı ile inanalım bari
yeni keşfetmişler heralde uzaylıları![]()
Vatikan'dan ilk kez böyle bir açıklama geldi. Açıklamada 'Onlar da Tanrı'nın yarattıkları' denildi.
Vatikan Rasathanesi, "uzaylıların varlığına inanmanın inanca ters düşmediğini" ifade etti. Rasathane müdürü bilim adamı Jose Gabriel Funes, L'Osservatore Romano gazetesine yaptığı açıklamada, evrenin büyüklüğünün, Dünya'nın dışında başka yaşam türlerinin olabileceği ihtimalinin bulunduğu anlamına geldiğini söyledi.
Bunu düşünmenin inanca ters düşmediğini, çünkü uzaylıların da Tanrı'nın yarattıkları olduğunu belirten Funes, “uzaylıların varlığını dışlamanın, Tanrı'nın yaratma özgürlüğünü sınırlamak olacağı” şeklinde değerlendirdi.
hürriyet gazetesinin haberi.
Bak.. Bil ki domuzların önüne inciler serilmez,
Mücevherden sarraflar anlar ancak, başkası bilmez.
Ne fark eder ki kör insan için, elmas da bir cam da,
Sana bakan bir kör ise, sakın kendini camdan sanma.
Mevlana
"Talihsizliklerinizin üzerinde ne kadar durursanız,sizi o kadar daha fazla incitebilir."
"Düşünce hızlı,hafif,devingen,değişken ve akışkan bir enerji şeklidir.Madde gibi daha yoğun şekillerden farklı olarak hemen,bir anda belirir."
hadi ya!!
vatikan dan madem izin çıkmış
gönül rahatlı ile inanalım bari
yeni keşfetmişler heralde uzaylıları![]()
hristiyanlar rahat artıkOnlara izin çıktı
![]()
Bak.. Bil ki domuzların önüne inciler serilmez,
Mücevherden sarraflar anlar ancak, başkası bilmez.
Ne fark eder ki kör insan için, elmas da bir cam da,
Sana bakan bir kör ise, sakın kendini camdan sanma.
Mevlana
"Talihsizliklerinizin üzerinde ne kadar durursanız,sizi o kadar daha fazla incitebilir."
"Düşünce hızlı,hafif,devingen,değişken ve akışkan bir enerji şeklidir.Madde gibi daha yoğun şekillerden farklı olarak hemen,bir anda belirir."
sewindim kardeşlerimin adına![]()
hehe.arkadaşlar merak etmeyin diplomatik bağlantılarım sayesinde suudi arabistan kralından bende bu izni çıkarıcam.adamlar inancakta biz inanmicaz çağdaş olalım dinimizi çağdaşlığa yaklaştıralım diye sıkınmadan gücenmeden sizin için suudi arabistan kralıyla konuşucam.teşekkrülerinizi özel mesaj halinde kitlelerce bekliyorum.(100 kişi bi araya gelp atın 100 tane mesaj okutturmayın)
papa cakırkeyfkene kafaya almıslar aksamdan kalma bır acıklama gıbı geldıya papanın el atmadıgı bı ufolar uzaylılar vardı el attı tam oldu yakında ufolarla ters duserlerse fazeyada haclı seferıne cıkarlar hayret bısı ya
![]()
''guneş buluttan sıyrılırken gokkusagının renkleri koleranın damlarında sevişti. çan sesleri ezan sesi hafif esrar kokusuyla karışıp havayı kapladı.
savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif ofkeye;zaman ki sana hasta oldu. incelikli haytasın. nuksederken raksını mahallenin ma$allahi eyvallahı; guzeldik be oglum..
''şimdilik ölümüne kadar hayattasin,
şimdilik..ölümüne kadar hayattasin..''
köpeklerin kuduzu her zaman ölümcüldür
evet buyuk ihtimalle bi pazar ayininde fazla tuttu şarabı.abi fazla içirmesinler bu adamı cdi cddi dunyanın dengelerinin altust etcek
Yani Hristiyanların inanması için bu açıklama şartmıydı kiBen inanıyorum uzaylılara şimdi bizim de mi açıklama beklememiz gerek
Ben bu açıklamanın önemini kavrayamadım
![]()
ҳ̸Ҳ̸ҳGizdüşüm_....ҳ̸Ҳ̸ҳ
hayır şöle düşün arkadaşım hrıstıyan bi arkadaş var papada anne gibi düşün adam fenerbahçe maçını izlemek istiyo annen maça gitmene izin vermez eğer annede isterse ikiniz birlikte stadyumda izlersinizyani bu sayede adamlar dini de arkasına aldı halktan çekinmeleri gereken bişileri kalmadı
(karakterker hayal ürünüdür)
bende sitenin papaniyesiyimyavrularım benim
hepinize iizn veriom neye isterseniz inanabilirsiniz![]()