Rabbıme sukurler olsunkı bıze sukretmeyı nasıp goruyor ve sukredıyoruz.Şukretmemızde Allahın bunu nasıp gordugu kulları arasında bızıde yazdıgındandır..
Selametle..
Herkes kendisine verdiklerinden dolayı Allah'a şükretsin...Ben ediyorum..
Eşim var
Çocuğum var
Aşım var
Aklım var
Şükürler olsun...
Konu Mira tarafından (25-08-2009 Saat 14:18 ) değiştirilmiştir.
Rabbıme sukurler olsunkı bıze sukretmeyı nasıp goruyor ve sukredıyoruz.Şukretmemızde Allahın bunu nasıp gordugu kulları arasında bızıde yazdıgındandır..
Selametle..
SAD 1 : Sad , Bu öğütle dolu Kur'ân'a bak !
Rabbime hamdolsunki
Elhamdülillah müslümanım
Bütün verdiği niğmetlere hamdolsun
ALLAHIMA sukurler olsun ki islam üzerine dogdugum için
saglıklıyım
harika bir ailem var
eksigim yok şükürler olsun rabbim sana..
Vazgeç Kalbim.. Sonunu göremem.. Yalvarsanda Geriye donemem...bosver gitsin..yoluna ölemem... bundan sonra sevıyorum dıyemem.....
Arkadaşlar ben Allah a çokca şükretmek istiyorum yani heran her dakika..elhamdülillah diye tesbih çekmekten başka yolu varmı bildiğiniz?
Yetmiyor bana , gibi geliyor?
Bilmem anlatabildim mi?))
eş şekur bu bir esma bunu çek ve her an RABBİNİN nimetlerini veRABBİNİ an ,namazını kıl bir an bile gaflete kapılmadan
tebrik ediyorum çok güzel bir konu açmısınız,Allaha her daim şükür ve hamd etmek bence su içmeye nasıl ihtiyaç var ise öyle olması gerekli,Allahımız bizi okadar çok günahımız olduğu halde bizlere kızmadan bir gün kulum yola gelir sabırıyla nimetlerini ve merhametini üstümüze yağdırıyor,hamd olsun,kendisi bizi kusursuz yarattı,bir çok varlıktan üstün tuttu,1 şükretmek hamd olsun demek bazılarına zor gelir halbuki.şükretmeyenler ne nankördürler derim
belki de en çok müslüman olarak doğduğum için şükrediyorum; o kadar büyük bir nimet ki.. elhamdülillah.
çok güzel bir konu carearayana! Teşekkürler...
Hayrın ve şerrin Allah'tan geldiğine inanarak; dünüme, bugünüme, yarınıma şükürler olsun... Nefes alıyorum, konuşarak derdimi anlatabiliyorum, yürüyebiliyorum, koşabiliyorum, baktığım her yeri görebiliyorum, sevebiliyorum, ağlayabiliyorum... Alemlerin rabbine şükürler olsun ki hala yaşıyorum ve bu vesile ile her an ona biraz daha yaklaşabiliyorum! Göğsümün ortasında bir kalp taşıyorum ve her nefeste şükrediyorum...
Allah hepimize maddi-manevi her konuda şükür diyebileceğimiz günler göstersin inşallah!
Nakkaşın mührü var taşın üstünde, yazılacak çok şey var şehrim üstüne...
iڪے†∂ηßﺙℓ...