sağol bendede var bendeki daha farklı ben okuduğumda anında vesvese yok oluyo emeğpine sağlık
Bir kimse içindeki vesveselerden kurtulmak isterse elini kalbinin üzerine koysun.ve şöyle dua etsin:
Sübhânel melikil kuddûsil hallâkıl fe'âl.
bunu 7 defa tekrar etsin.ve hemen arkasından şu ayet-i kerimeyi okusun:
bismillahirrahmanirrahim
İn yeşe'yüzhibküm ve ye'ti bi halkın cedîd.
Allahın izniyle neticede vesveseden kurtulur...
Herşeyin Sırrı Sabırdır! Acıya sabredersin adı "Metanet" olur, İnsanlara sabredersin adı "Hoşgörü" olur, Dileğe sabredersin adı "Dua" olur,Sevgiye sabredersin adı "Aşk" olur.
sağol bendede var bendeki daha farklı ben okuduğumda anında vesvese yok oluyo emeğpine sağlık
sende sende olanı yaz pınarcım,birçok kişi faydalansın..hı ama önce arama yap forumda bakalım var mı![]()
Herşeyin Sırrı Sabırdır! Acıya sabredersin adı "Metanet" olur, İnsanlara sabredersin adı "Hoşgörü" olur, Dileğe sabredersin adı "Dua" olur,Sevgiye sabredersin adı "Aşk" olur.
tamma ablacım sağol ben konu bulunca heyecanlanıyorum aramna yapmadan herkesle paylaşıyorum kötü bir huy bu
Allah razı olsun selaten tuncına okumak ta cok iyi geliyor
buda benim kitabımdaki :
Euzü billahis semiıl alimi mineş şeytanir racim*Ve euzü billahil en yahdurun*İnnellahe Hüves semiul alim.*
Manası:Huzurundan kovulmuş olan şaytanın şerrinden her şeyi bilen ,duyan Allah'a sığınırım.Şeytanın bana gelip yanımdan bulunmalarından da yine Allah'a sığınırım.Şüphesiz Allah hem herşeyi duyan ve bilendir."derse hortumunu hemen kalpten çekiverir."
Denediklerimin içinde En hızlı kurtulma yöntemi(bende anında kesti)
gelen vesveseye cevap vermemek, bu nefesi sıkıştırıyor(gerçektende sıkıştırıyor, boğuluyor gibi oluyorsunuz) ama başarılı olununca 1-2 güne kalmaz vesveseden eser kalmıyor.