ama shadow sen değilmiydin her konunun altında büyü yapmayın diyen
niye böyle bi örnek verdin ki:S
Bununla çok şey başarırsınız.ama önce kendinizin negatiflerden temiz olduğunuza emin olmanız gerekmekte,aksi takdirde avlanırken av konumuna düşersiniz.
--------------------
ençok korkulması gerekilen büyü şekli.geçenler de fransız başbakanının resmini bir eşyaya koydular,adam bana büyü yaparlar diye kaldırtmak istedi.çokta ciddi bir şekilde polomiği oldu
Konu shadow tarafından (26-01-2009 Saat 21:53 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlar Birleştirildi
beceremiyorsam sensiz yaşamayı ve ölmeyi,şu seni ölümüne seven yüreğime sor beni.Elif,Lâm,Râ
ama shadow sen değilmiydin her konunun altında büyü yapmayın diyen
niye böyle bi örnek verdin ki:S
evet bendim elbette.sağol güzel takip ediyorsun beni.insanlar zannediyor ki shadow hep aykırı,hep olumsuz.oysa shadow bunların en mükemmelini,enince ayrıntısına kadar yazabilir.bunların hiç biri çözüm değil,ileride sizlere sorun yaratacaktır.vede sizleri bu sefer doğrularla uyarmama rağmen adım aykırıya,bişi bilmiyor sallıyora çıktı,anlayanlar elbette çok var.bak işte şu woodu,yu en ince noktasına kadar sizlere tarif eder,sizlerin sevdiğinizi bu bebekle ayaklarınıza kadar geitrte bilirm.sizce bu nedeir hak mıdır,büyümüdür?insanların kendi istediği dışında fikrini değiştirmek bile büyüyken![]()
beceremiyorsam sensiz yaşamayı ve ölmeyi,şu seni ölümüne seven yüreğime sor beni.Elif,Lâm,Râ
güzel insan sen bunları bırak da şiir falan paylaş![]()
bununla ilgili tek bilgim içinde memiş karakteri olan bi film vardı o ahahahha![]()
![]()
birde tantılar çıldırmış olmalı diye bi film vardı![]()
Herşeyin Sırrı Sabırdır! Acıya sabredersin adı "Metanet" olur, İnsanlara sabredersin adı "Hoşgörü" olur, Dileğe sabredersin adı "Dua" olur,Sevgiye sabredersin adı "Aşk" olur.