ay ben böyle okurken tirstim kaldi ki cagircam![]()
Riyazet tutmak sartiyla 7 gün halvette 838defa Ya-Habir ismi serifini zikreden bir kimseye bir ruhani gelerek,ve o sene zarfinda vuku bulacak ahvale dair diledigi seyi ihbar eder ( haber verir ).Bazi vefk ulemalari bu ism-i serifin vefkini bu yolda tanzim eylemislerdir. ( Vefk bende... Istediginiz an gönderirim )
Havasul Kur'andan alintidir
Benim tarafimdan denenmis bir riyazat ve Davet. Harbiden geliyor... Bana kullak üzeri geldi... Ve bazi Ilimleri ögretti.. Sihirler veya Sayilarlan ilgili.Ismini söylemem yasak.Bana bu varlik ya kullakdan ögrettiyor,yada isaretlerden.Rüyalardan falan filan.Tavsiye ederim.Riyazat tuttugunuz zaman korkulu rüyalar görünce tirsmayin. O Ruhaniden gelmiyor. Onlar kötü Cinlerden gelen rüyalar.Ya Habiri zikr ettiginiz zaman kötü koku gelirsede tirsmayin devam edin.
Selamlar
ay ben böyle okurken tirstim kaldi ki cagircam![]()
arkadaşım bence sana o gelen şeytani bi cindi.çünkü bu dediklerinin çoğu esmaül hüsna zikirlerini yaparken gerçekleşmez...
rakam 812 değil mi ve pazar gece diye forumda başka bi yerde daha var ama bulamadım...
@tutkum
Bunun rakami özel...
sayılarla alakalı ne öğretti bize de burda anlatman serbest mi
aslında bu konuda bilgisi olna çok var bu site de ama nedense kimse de çıkıp bilgi paylaşmamış gören olmadı sanırım...
Azim & Sabır
Bende yaptim ama olmadi.ama ben tv bakarakta okudum beni bu konu hakinda bilgilendirirmisinis.