| | #1 |
| Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 10 | Ya Latif'in Sırrı ve İspatı.. Yaşadığım bir olay bu .Geçen yıl, vücudum da dr..gitmeye bile utanabileceğim bi yerimde bi gece içinde fındık büyüklüğünde bir sertlik farkettim..Epey canım sıkıldı..Doktora gitsen bi türlü gitmesen bir türlü... Ne yapsam acaba diye düşünürken,aklıma biyerde okuduğum şifa için **YA LATİF**esma*ül hüsnası geldi. Ama sayısını unutmuştu M..Yazlıktaydım.Öğrenebileceğim kaynaklara gece yarısı ulaşamazdım, yılmadım..Önce Allahıma içimden geldiği gibi dua ettim sonra niyet ettim.Uyuyuncaya kadar *YA LATİF* çektim..Sabah ilk işim o sertliğe bakmak oldu..inanın yerini bile bulamadım.. Allahıma ağlayarak şükrettim..Bunu yaşadım,ve siz kardeşlerimle paylaşmak istedim..şifa allahtan ,dua bizden..ALLAH hepimize sağlık ve güzellikler versin.. |
| | |
| Reklamlar |
| | #2 |
Tecrübe Puanı: 11 | aminnn...... sadece *YA LATİF* diyerekmi... bilgisizim özürrr ) |
| | |
| | #3 |
| Üyelik tarihi: Aug 2006 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 19
Tecrübe Puanı: 352 | ne güzel... o senin kalbinin güzelliğinden ve duanın samimiyetinden olmuş. Allah herkese böyle şifalar nasip etsin. Şifa da ondandır mucizelerde |
| | |
| | #4 |
Tecrübe Puanı: 66 | inanması güç evet ne kadar içten söylendiğine bağlıdır dualarımızın kabul olması. YA LATİF bunu bende denicem cildimde problem var sürekli en ufak bişyden küçük küçük benek şeklinde yaralar oluşuyor ve izi kalıyor sanırım faydası olur ha ? |
| | |
| Reklamlar |
| | #5 |
Tecrübe Puanı: 10 | nazca kardeşim..evet sadece Ya Latif ...ama sayısını ben de bilmiyorum o anda kaç defa zikrettim..içten bi dua da et tabi..gözlerinden öpüyorum.. -------------------- hayalperest kardeşim ,ciltteki minik benekler allerjik bişeyden de olabilir..onu bilemem.bendeki fındık büyüklüğünde beze şeklindeydi..gözlerinden öpüyorum..şifalar diliyorum.. Konu asmara tarafından (15-02-2008 Saat 01:34 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi |
| | |
| | #6 |
Tecrübe Puanı: 66 | allerjik de olabiliyor epilasyon sonunda da. başedemiyorum doğrusu |
| | |
| | #7 |
Tecrübe Puanı: 10 | sirius..seni de gözlerinden öpüyorum..bi moderatörden aldığım ilk yorum..Ya Latif*in bi faydası daha bakın işte....) sevgilerimle..... |
| | |
| | #8 |
| Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 11 | galiba inanarak Allahın da izniyle beynimize hükmetmekten geçiyor duaların sırrı...asmara iyi geceler bu arada |
| | |
| Reklamlar |
| | #9 | |
Tecrübe Puanı: 11 | Alıntı:
| |
| | |
| | #10 |
Tecrübe Puanı: 10 | phobe...iyi geceler canım..insan bi üst kata çıkar da canlı canlı der iyi gecelerini..hehehe...... |
| | |
| Reklamlar |