evet bunu önceden de izlemiştim, kariyer, başarı, ünvan hepsini elde ediyorsun ya sonra, ansızım ecel senin kapını çaldığında geriye ne bırakmak istersin? o zaman yukarıdaki videoyu izle
http://www.dailymotion.com/video/x974xc_son-ders_news
mutlaka izleyin ve izletin... hayatımın dersi oldu bu video...
Konu Depressive tarafından (07-06-2009 Saat 22:39 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlar Birleştirildi
Ne yıktım ne döktüm etrafı
Oldukça sakin duruyorum
Kızsam olmaz,
Geçmişim onulmaz biliyorum
Darbeleri bitirdim de geldim
Şimdi tahtımda oturuyorum
Kızsam olmaz,
Tarihim onulmaz.....
evet bunu önceden de izlemiştim, kariyer, başarı, ünvan hepsini elde ediyorsun ya sonra, ansızım ecel senin kapını çaldığında geriye ne bırakmak istersin? o zaman yukarıdaki videoyu izle
Ahh nerde o eski bakraçlarda ayranı kafaya dikipte içmeler, şimdi ayran plastik kasede, bakraç ise sizlere ömür.
çok anlamlı, adamın öleceğine inanmak mümkün değil, taa ki çocuklarının resmine baktığı ana kadar...
Pür ateşim açtırma benim ağzımı zimhar,
Zalim beni söyletme derinimde neler var;
Bilmez miyim ettiklerini eyleme inkar,
Zalim beni söyletme derinimde neler var!
çok anlamlıydı teşekkürler
10 dakikalık bir video ve insan hayatını değiştirecek kadar güzel konular... teşekkürler izleyenlere...
Ne yıktım ne döktüm etrafı
Oldukça sakin duruyorum
Kızsam olmaz,
Geçmişim onulmaz biliyorum
Darbeleri bitirdim de geldim
Şimdi tahtımda oturuyorum
Kızsam olmaz,
Tarihim onulmaz.....
konuyu ilk okuduğumda aklıma ferhan şensoy'un son ders filmi geldi.teşekkürler depressive![]()
Teşekkürler değerli bir paylaşımdı. Randy Pausch'un Son Konuşma adlı kitabının hediyesi olan cd nin kopyası bu.. Kitaptada profesör işlenmiştir. Okumadıysanız tavsiye ederim. Değerli bir eserdir..