uykuya dalarken gördüğün kısacık bir rüya olabilirmi acaba. bence okuduklarına devam et ve rahat ol.
herkese selam.
dün gece yatarken bır ara uyandım yada uyandırıldım bir el yorganı açtı ve elini sırtıma koydu ''ceyda Allah rızası için kalkıp bir su verirmisin''dedi.çok korktum arkamı dönmedim ve giitsin istedim ama kalkıp suda vermek istedım çünkü kötü bişey hissetmedim nese sonuç itibariyle gitti adını karabasan demek istemıyorum çünkü rahatsız etmedi nebilim daha öncede karabasan çok geldıgı için bana bu öyle değildi.cin falan olduğunuda düşünmüyorum ama bımıyorum ayrıca her gece yatarken ayetel kürsi ,felak ve nas okuyorum.belkide halüsilasyondu onuda bılemıyorum.acaba kalkıp su vermelımıydım?? yorum yapabıleeck kimse varmı sizlere sormak istedim.
Konu Mira tarafından (22-07-2009 Saat 23:57 ) değiştirilmiştir.
uykuya dalarken gördüğün kısacık bir rüya olabilirmi acaba. bence okuduklarına devam et ve rahat ol.
olabilir gecede geç yatmıştım bayagı.bugun bır arkadaşıma söyledmde ismınle senı çagırdıysa kesınlıklle bakmamn gerekıyor dedı ıyıkıde yatmışsın dedi.
belkide bu bir aldatmacaydı sen mutfağa gittiğinde seni başka biyere gelmeye ikna etceklerdi bilemeyizki
sen beni yenemedin çünkü ben senle oynamadım
ayyyyyyyyyy bu ne ya ben bayılırdım galiba korkudan
belki de seni alıp götüreceklerdi jokerin dediği gibi böyle aldatmalar oluyor gitme boşver hayırlı olan gündüz gelsin.sen dualarına surelerine devam et.
Azim & Sabır
ben korkudan ölürdüm valla aklımı kaçırırdım okurken bile bi fena oldum
fırtınanın şiddeti ne denli olursa olsun martı denizden asla vazgeçmezmiş...
ya bende korkuyorum varyaa..geçen bişe oldu.tabi o an korkmadım ama çünkü iyi niyetle geldi galiba gelen..akşam ezanı okunduğu sırada başım çok ağrıdığı için bi hap yutup azcık başımı yere vurup uzanıyım dedim.uyumuyodum..sadece başım çok ağrıdığı için uzanmıştım.sonra birden dalar gibi oldum ama tam dalmadım..tv seslerini vs duyuroum.tam uykuya tam olarak dalıyordumki biri beni salladı..gözümü açtım..dümdüz uzanmıştım sırtüstü ve bedenim sallanıodu..galiba namazın vakti geçmeden kılayım die beni uyandırdılar.tuhaf oldum..![]()
THeRe iS No GoD BuT ALLAH
LÂ İLÂHE İLL'ALLÂH
ALLAH'TaN BaŞKa iLaH YoKTuR
Ceyda üstün açık yatmışsın
o sırada birşeyler okudun mu?
[SIGPIC][/SIGPIC]