-
Yardım edermisiniz
Arkadaşlar henüz 1 yıllık evliyim.Ancak evliliğimizin 2 . ayından beri sürekli herşey kötü gidiyor.Eşimi çok seviyorum.Çok anlayışlı bir insan.Oda beni çok seviyor biliyorum.Ancak sürekli olarak maddi ve manevi problemler yaşıyoruz.
Öncelikle ikimizde mesleğinde çok iyi yerlerde olan insanlardık ancak eşim yaklaşık 10 aydır işsiz.ben sürekli uluslararası projeler alırken benimde işlerin bozuldu.Ayrıca karı koca münasebetimizde de uzun zamandır problemler var.
Dün gece istihareye yattım büyümü var diye.
bende veya eşimde büyü varmı diye varsa nasıl bozacaz diye sordum.önce benim eşimi aldattığımı gördüm.sonrada eşimin beni aldattığını.(Böyle bişey yok ama problemlerimiz var)sonrada bir kadın gördüm .bir hapisanedeydi.Kadın anons mikrofonunun önünde ama cihazdan ses geliyor firdevs ferdi ziyaretçin var diye.3 kez adı söyleniyor.kadın kim diyor karşı ses aileden biri diyor .kadın dosya numaramı söylesin diyor.burda uyandım.lütfen aklı başında biri bana bunun ne olduğunu söylesin.bu isimde kimseyi tanımıyorum.hacı hocamı dedim googledan baktım hiçbirşey yok bu isime ait.Lütfen yardım edin
-
canım devinsuya yada petekgoya danıs cok guzel yorumluolar...
-
Selam,
birden bire değişen hem maddi hemde manevi yıkıma giden durumlarda tedirgin olmak normal...sabretmelisiniz ve araştırmalısınız mutlaka...evinize kimseyi sokmamaya çalişin vede kimselerden yiyecek olarak sunulanı pek yememeye dikkat ederek başlayınız...
en önemlisi eşinizde sizde sabır gösterin belkide yakın bir zamanda dermanını bulabiliceğiniz ve tekrar huzura ve mutluluğa sahip olabilceğiniz bir durumu basit şeyleden dolayı yıkıma götürmeyiniz...
madden ve manen başlayan çöküntülerde yakın zamanda ev halkını birey olarak etkilemeye başlıyacaktır ortak yaşamlarınızın yanı sıra...
aman sabır kardeşim pes etmeyin...sevginin yenemeyeceği hiç bir şey yoktur dünyada..siteyi iyi tarayın ve danışın...olmadı basit uygulamalar var onlardan faydalanabilirsiniz illa bişi olmasada yakında maddende manende faydalarını görürsünüz...