evden kovsak olmazmı cinleri
Arkadaslar bırkac yerden yardım aldım evde cınler var kesınlestı kulak mısafırlıgıde yapıyorlar ara sıra çığlık seslerı cok az kendını gosterme birde cisimlerin gozumun onunde oynaması fıttıracam walla az kaldı nasıl kagıtta konusabilirim bana zarar vermelerini istemem görünmesinide istmem nasıl kağıtta yazısabiliriz
BİLİYORSAN KONUŞ SENİ ALİM SANSINLAR BİLMİYORSAN SÛKÛT ET SENİ ARİF SANSINLAR
Bizi Satanları Biz Satmadık ! Bedavaya Dağıttık
evden kovsak olmazmı cinleri
evden kovmadan önce bana takılmalarının amacı ne onu ogrenmek ısterım
evde kuran taşı kesinlikele fark etsen dayi fark etmemiş gibi yap karısırlarsa iyi olmaz sen veya nefesi kuvvetli birileri ayetek kursü felak ve nas okusun evde ekmek kırıntıları nı atmayın yerlere tabak larda yemek artıkları olmasın cop kutusunu dısarı alın evın temızliğine dikkat edin temizleyin süreli evde dua edin yasin okuyun mevlüd felan okuyun (ayetel kürsü felak nas ) agzınızdan düşmesin
mevlüd felan okuyun
töbe yaaaa
walla napıcam ciddi yardım istiyorum geyik yapıyorsunuz ayıp ama!
ablacım niye geyik yapalım millet neler okudu forumda cinler gitmedi sana gelmişler ondan biraz güldük kızma gercekten nasıl bir yardım istiyorsan yaparız burda cok bilgili arkadaslar var ama yazıp cizerek konusamazsın onlarla
sana dediklerimi yap ekmek kırıntılarına falan yemek artıklarında cok bulunurlar
roz napper aplam tam senlik bi konu hallediver bu kadar basit bişi için yazışıp durmayalım bizde aplam benim kiler neden ekmek kırıntısına yemek artıgına degilde hep sogan kabuguna gelir sen biliyonmu ben böle bişi hiç görmedim sen gördünmü