yardım edebilecek olanlar var ama daha önce buna benzer 10larca başlık açıldı...+++ saat 02:00 belki yarın yazar biriLeri![]()
arkadaslar bilgisi olan arkadaslarin yardimina ihtiyacim var....
10 gun once erkek arkadasimdan ayrildim... ve surekli dua okuyorum tesbih cekiyorum.., 8 senedir tanidigim bi medyum bi bayan var 2 once onu aradigimda benle konusamadi uzerinde cok agirlik var deyip esneyim durdu.
7 ayetelkursiyi bi bardak suya oku ve ic dedi hatta o aksam hic bi dua mi yapamadan uyudum ve bi haftadir cok ilginc ruyalar goruyorum
ruyamda dua veren birilerini goruyorum sunu oku yada bunu oki diye dun aksam da enab suresini soylediler
neyse bu aksam yine medyum arkadasi aradim yine ayni seyleri soyledi agirlik var sende dedi sonra birden sende 3 harfli bulasmis diyiverdi kadin
boyle bisey oldugunu inanmak istemiyorum.
Evet bende 1 haftadir surekli uyusukluk soz konusu oluyor ama yorgun oldugumdan oturu diye dusundum
sonuc boyle bisey var ise ben ne yapmaliyim
okudugum dualarin boyle biseye sebep olacagini dusunmuyorum
ne yapmaliyim boyle birsey varsa ben nasil kurtulucam
--------------------
bu konuda bana yardim edecek kimse yokmu bu sitede..?????
!!!!!!!!!!!!!!!!
Konu sonsuz tarafından (03-05-2009 Saat 02:08 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlar Birleştirildi
yardım edebilecek olanlar var ama daha önce buna benzer 10larca başlık açıldı...+++ saat 02:00 belki yarın yazar biriLeri![]()
17.01.10
Güzelim Yürekten ßağlıyam Sene
haklisin..!!!
sagol
sende 3 harfli var teşhisini telefonda koymuşsa eğer ben ciddi bir şey olduğunu sanmıyorumama yine de ben anlamam böyle şeylerden bilenler yazar(!) inşallah buraya bekliyoruzz.........
17.01.10
Güzelim Yürekten ßağlıyam Sene
bence aklına geldikçe ayetel kürsi oku.allaha sığın.belki de nazardır sadece.nazar için dualar da oku
EY ULUBATLI...BİR İSTANBUL SENİN GİBİ BİR YİĞİDE DEĞERMİYDİ....