-
yarDımcı Olurmusunuz !!!
ARKADAŞLAR Benim başımdan gitmek bilmeyen bir bela var..herif musallat oldu başıma
eğer ondan ayrılırsam beni rezil edermiş.bana bu konuda yardımcı olabilecek büyü veya dua var mı ? teşekkür ederim.
-
herif dediğin kim arkadaşım sevgilinmi yoksa sapıkmı tam anlamadım?artı burda bır dua görmüştüm seni rahatsız eden birine okuyormuşsunn bır daha yanına yaklaşaamıyormuş ara bul onu uygula benım tam aklıma gelmiyor Allah yardımcın olsun inşallah amin
-
Eskidenn sevqilimdi ayrılmak istiyorum dedim defalarca sıktı artıkk istemiyorum istemiyorumm qitmiyorr..bela olduu tam bi bela offfffffff..
Ben seni seviyorum acı çekiyorumm sende çekiceksin diyor bi insan yada insan olan bölemi olur yaa..
-
dediğim duaya bak arkadaşım valla bu forumda gördüm aam şunuda söylim eğer sana senı rezıl eedrim diyen bir erkekse ben onun erkekliğinden .. sen anladın kusuruma bakma o duayı bul bır ınsanı kendınden uzaklaştırmak ve sana zarar vermemsı için..
-
teşekkür ederim yusuff inceliğin için..bende dolanıyorum işte bişiler bulabilirmiyim die..
-
-
bir insanin iki kasinin arasina veya gözlerinin icine bakarak allahümme ya vedud veye allahümme ya el vedud diye üfürürseniz o kisi sizden uzaklasirmis diye okudum siteden alinitidir . kac kez okunacagina dair bir bilgim yok caktirmadan olcak galiba veya kapisina gidip üc kulhü .... okursan o kisi evine gelmezmis siteden alinti .
-
yusufçukk :P yaa pardon cnm yhaa direk okuyunca öle zannediliyor..
meraklı laz !! okurum okumasına defaalrca okimm hemde..ama evine gidip okumam nolucakki önemli olann benim gözüme gözükmesinn 
--------------------
ALLAHÜMME YA VEDUD onu ben bağlamak için die biliyodumm :S
Konu Nealaka tarafından (25-03-2009 Saat 17:09 ) değiştirilmiştir.
Sebep: Mesajlar Birleştirildi
-
sanırım onun elinde sağlam deliller varki seni böyle tehdit edebiliyor
bence bunu yapamaz zaten kanunende suç bu korkma bence
-
ya kanunende suç felan ama sorun şu ben resil olduktan ailemin gözünde küçük düştükten sonra ne önemi var..