allah yardımcınız olsun,sizin içinde dua edeceğim..
Arkadaşlar öncelikle ragaip kandiliniz mübarek olsun.Bu konuyu çok araştırdım bişi bulamayınca kendim yazmaya karar verdim eğer daha önce benzer bi konu varsa şimdiden çok özür dilerim.
Ben bu aralar çok üzgünüm çok sıkıştım ne yapacağımı bilmez durumundayım 4yıllık bi ilişkim var.Allaha çok şükür inanılmaz sadık saygılı dürüst bi ilişki arada mesafeler olmasına rağmen bir an bile birbirimizi üzmedik.
Ancak benim ailem bu olayı duyduğunda karşı çıktı çünkü bnm sevdiğimin annesi çarşaf giymeyi tercih ediyor.60yaşında bi kadını bu kararı için yobaz olarak suçluyolar.Sevdiğimide piskopatlıkla.
Bizi bir yıla kadar bütün iletişim araçlarımızı alarak ayırdılar.Bu bize etki etmedi 1 yıl sonra aradığımızda hala birbirimizi bekliyorduk.
Şu an ailem bilio ve herkes benden nefret ediyor onun beni mutsuz edeceğini düşünüp beni sileceklerini ileri sürüyolar.Mutsuz olmam adına dualar okuyup oruçlar tutuyolar...Bu benim içimi parçalıyor.Bizim bir suçumuz yok sırf inancı bu kadar kuvvetli diye böle birini bırakamıyorum...Dünya o kadar kötü olduki böyle temiz sadık dürüst bi insan bulmuşken onu bırakmak içime sinmiyor.
Ailem ellerinden geleni yapıyolar onu dövdürmek küfür hakaret iftira her yolu denediler.Ama biz birbirimizi tanıdığımızdan bunlar bizi yıkamadı .Ailemin daha başka neler yapabilceğini kestiremiyorum ama canım acıyor...Ne olur yardım edin bana ne olur çok üzülüyorm. Yardan geçemiyorum.
Ben onunla huzurluyum...Dualarınızı eksik etmeyin...
şimdiden çok teşekkür ederim...![]()
allah yardımcınız olsun,sizin içinde dua edeceğim..
Hayatta sadece bir kez rastlanır,yeryüzünde iki beden de bir aşkın tecelli etmesine...İkimize de bir aşk düştü,mecburen bölüşüyoruz....Katsan çoğalır,katmasan bende kalır....
allah razı olsun eylül84 çok teşekkür ederim:'(
ALLAH yardımcınız olsun dua istemek güzel bir şey bir okadarda sizde dua etmelisiniz Ben sevdiğinize kavuşacağınıza eminim sizin için dua edicem inşallah tez zamanda ailevi sorunlarınızı aşar çok mutlu olursunuz
Konu Mira tarafından (29-06-2009 Saat 17:27 ) değiştirilmiştir.
Allah'ım Gönlümde Olanı Hakkımda Hayırlı Eyle, Hakkımda Hayırlı Olana Gönlümü Razı Eyle...
Eğer Bir Gün Dünya Ya Ait Çok Büyük Bir Derdin Olursa,
RABB'ine Dönüp '' Benim Büyük Bir Derdim Var '' Deme !
Derdine Dönüp
''Benim Çok Büyük Bir RABB'im Var !''
De!!!
[/CENTER]
[CENTER]
çok teşekkür ederim emin olun 4 yıldır o kadar dua ediyorumkiBelki bildiğiniz bu konuyla ilgili bir dua vardır ne bileyim tek çarem allaha sığınmak başkada elimden gelen birşey kalmadı...Allah razı olsun sendende...
tekrar teşekkür ediyorum.Allahım bana bi mucize verdi ve çok garip bi şekilde dün akşam tüm aile benimle konuşmaya başladı.ARtık huzursuz değilim allah razı olsn edende etmeyendende![]()
allah gönlündeki versin tez zamanda hayrılısıyla arkadaşım
Kim istedi de vermedi..? İstemesini bilmezsen alamazsın
Allah sizi selamete çıkarsın diliyorum... Allah kalpleri yumuşatandr dualarınızla bunu başarabilirsiniz ..Lütfen sizde bizlere dualar edin .
''sempatiqmavi''.........Sen benim içimdeki büyük yangınların adı
ben senin gecendeki mavi,yada günündeki sarı... sen benim şehrimdeki bütün sokakların adı, ben senin yüzündeki çizgi , yada dünündeki anı.. hadi kalk gel bul bi bahane
,birazcık heves
biraz cesaret...ilk günki gibi duruyor hâlâ...kalbin ömürlük bende emanet.
allah yardımcın olsun canım zor olsa gerek dualarımız sizinle olucak ben her namzda senın gibi olan arkadaşlarıda dularıma ekliyordum zaten ama bundan sonra özel olarakda ederim gönlünü ferah tut rabbinden ayrılma sevdiğinden kopma ailenden de olma allahın izni ile herşey düzelir. şöyle yapsan bilmiyorum daha bilgili arkadaşlar var yanlıiım varsa düzeltsinler de ben eşime her akşam ya vedüd okurum 1000 tane ve yaptıgım yiyeceklere üfler birlikte yeriz sende ailene öyle yapsan ama niyetini ailem sevdiğimi sevsin aralarındaki kavga sohbete muhabbete dönüşsin desen en az 7 gün diyoalr ama ben her gün yapıyorum çokta zor değil bence birde bunu dene allahın isimlerini zikretmek sonucta günah değil kötüde değil ya rabb da çekebilirsin, ya lafit ya samed ya mucib en az 1000 sadece bir tavsiye tam bilgim yok ama ben kendimce yapıyorum eşime. faydası var zararı yok.
Allah hakkında en hayırlısı neyse onu nasip etsin kardeşim bende 5 yıllık bi ilişkinin sonunda ayrılıp ailemin isteğiyle başkasıyla evlendim onlarda çok karşı çıkıyodular şimdi ne oldu 10 aylık evliyim ve 8. ayında babamın evine geldim adam benden boşanmak istiyo mevlam neyler neylerse güzel eyler inş. gönlüne göre olur herşey