yarın toplu edi yapalım gece 22.30 da tüm çekimcilere seslenyorum müritlerim toplanın yamacıma![]()
Yengec Burcunda Dolunay Meditasyonu
(11 Ocak Pazar)
11 Ocak Pazar gunu Yengec burcunda 2009 yilinin "ilk dolunayi" gerceklesiyor.
Dolunaylarda Ay isigini cok guclu bir sekilde yansitir ve bilincaltimizi aydinlatir.
O yuzden, dolunayda farkindaligimiz artar. Dolunay ayni zamanda tamamlanmayi da temsil eder. Her dolunayin kozmik enerjisi ve etkisi birbirinden tamamen farklidir ve her bir dolunay bize meditasyon yapmamiz icin buyuk bir firsat sunar. Dolunay
meditasyonun gayesi, isik ve sevgi enerjilerini alabilmemizi saglayan kanali guclendirmek ve buyutmektir.
Bu dolunay yonetici burcu kendisi olan Yengec burcunda gerceklesiyor. Bu, yilda sadece bir kez olusan bir durumdur. Ay ve Yengec'in bulusmasinin ortaya cikardigi sevgi, merhamet ve guven enerjisinin yuksekligi, kalplerin dogal olarak acilmasini, sevgi ve merhametle dolmasini saglar. Bu dolunay bize sevgiyi deneyimleyebilmenize olanak veriyor. Eger sevgide inanci ve guveni yitirmisseniz veya karmasa icinde bir
iliskiniz varsa, Baliktaki Venus, Basaktaki Saturn ve Oglaktaki Gunes, Pluton ve Mars bu Dolunayda onlari sifalandirmaniz icin size cok buyuk bir olanak
sunmaktadir. Bu dolunay, hem kendinizi, hem partnerinizi zor zamanlarda da sevmek icin niyetinizi ortaya koymaniz icin cok uygun bir zamandir. Bu dolunayda gokyuzunun enerjisi bize korkulara karsilik verebilme cesaretini de vermektedir. Bu cesaretle korkmadan yeni bir seye baslamayi denemeyi goze alabilir veya uzun zamandir aklinizdan gecen bir seyi yapmaya kalkisabilirsiniz.
Bu dolunayda gokyuzunde Yengecteki Ay, Oglaktaki Gunes, Basaktaki Saturn ve Baliktaki Uranus mistik bir dikdortgen olusturmus durumdalar. Bu mistik dortgen
bizi egosal cikarlarimizi, hirslarimizi ve ihtiraslarimizi terk etmeye zorlamakta, ayni zamanda da bize birlik bilincinin sorumlulugunu hatirlatmaktadir. Yengec burcu duygusal sifayi yonetir. Gokyuzunde olusmus bulunan bu mistik dortgen, bize her turlu iliskiye sevgiyi tekrar geri getirmemin yolunu acmaktadir. Balik burcunda ilerlemekte olan Venus, bize sefkati, sevecenligi vermekte, ayrica iliskilerimizdeki iletisim zorluklarina ve duygularimiza da aciklik getirmektedir.
Yengec burcu ayni zamanda besleyen, bakip buyuten anne arketipini temsil eder.
Yengec burcunun en onemli ozelliklerinden bir de, baskalarinin gereksinimlerini kendilerinkilerin uzerinde tutmalaridir. Bu dolunayin enerjisi bizi baskalarina
yardim etmeye ve acinin azalmasi icin caba sarf etmemiz icin adeta tesvik
etmektedir.
Konu Mira tarafından (17-02-2010 Saat 09:17 ) değiştirilmiştir.
yarın toplu edi yapalım gece 22.30 da tüm çekimcilere seslenyorum müritlerim toplanın yamacıma![]()
ama ben oglakim, oglaklar icin yoksa gelmem bananeee![]()
Kızmıyorum artık . . Bakıyorum, Seçiyorum, GüLüyorum, Geçiyorum ..
ben yengecim de napcaz iyice anlatırsanız gelirim zaten çok acil çareye ihtiyacım var kendimle ilgili
ben teraziyim bende katılıcam![]()
yarın saat 22.30 da meditasyon yapacağız ve özleden adını atana o satte kundalini reiki göndercem şifa niyetine
medcezirciğim ya, medi yaparken neler yapacaz nasıl yapacaz bunları da yazarmısın herkes neler yapacak.. örneğin neleri düşünecez nelere enerji verecez vs..gibi geniş geniiş anlatınrmısın canım..
ben de katılmak ısterım de hıcbısy bılmıyorum ...kocamı gerı dondurur mu bende yapsam..acep..yada kaynanam benle ugrasmasını bırakır mı?....yengec yazıyo da benı ılgılendırıo ordan bende bı katılıyım dedım
Yarabbi bildir de ben beni bileyim
Beni bilen ben ile kendime geleyim
Benim bensizliğim ile ben seni bileyim
Seni bilmeyen beni ben neyleyeyim...