paylaşımın için teşekkürler cnm
hergün mü okunacak yoksa bir keremi
Sevgili arkadaşlar, eski eşim işsizdi ve sefil durumdaydık. Bir komşum halimize acıdı ve şu uygulamayı önerdi.
Cuma günü sela vakti, evdeki 7 kapı kapatılacak. Banyo ve tuvalet kapılarında uygulanmazmış. Bulunduğunuz odanın kapısını da kapatın. Her kapı için bir yasin okunacak.Birinci yasin bittiğinde, bulunduğunuz odanın kapısını açmadan önce "bu kapı gibi işlerim açılsın" deyin. Bunu diğer 6 kapı için de yapın. En sona sokak kapısını bırakın ve ardına kadar açın. 1-2 dakika açık kalsa yeter.
Komşumun eşi, 1 haftada işe girmiş. Benim eşim de 5 günde iş bulmuştu. Allah, dualarınızı kabul etsin. Abdestli okumuştum ben. Bütün bildiğim bu. Niyet bile etmemiştim sözlü olarak. Allah, bol rızık nasip etsin.
Arkadaşlar, atladığım bir ayrıntı; siz okumayı bitirene kadar, açmadığınız kapıları, evdekiler de açmayacak. Ev halkına söyleyin. Açılan kapılar, kullanılabilir. Ama hepsi bitene kadar açık kalması daha iyi benim düşünceme göre.
Konu Mira tarafından (07-08-2009 Saat 13:12 ) değiştirilmiştir.
paylaşımın için teşekkürler cnm
hergün mü okunacak yoksa bir keremi
"Mezar taşlarını Hasan koyun mu sandın, Adam öldürmeyi bre Hasan oyun mu sandın..."
Herkes yeDiğinden iKRam eDer İsmail....
Ben bir kere yaptım Nova. Komşum da öyle yapmış ve sonuç gerçekten inanılmaz. Ben kolay kolay konu açmam. İlk konum bu. Ben de ilgine teşekkür ederim arkadaşım. "işlerim açılsın" yerine, "rızkım açılsın" da diyebilirsiniz. Cuma sela vakti canım.
arkadaşım konu için teşekkürler gayet açıklayıcı olmuş yalnız bir sorum var 7 kapı yoksa ne olacak ?(banyo hariç denmiş..) balkon kapıları olurmu?
Tutsulu, özür dilerim, bunu ihmal etmişim. Olur tabii. Hatta kapı olmasaydı, ben pencere açardım. Her evde çok kapı olmayabilir. Bir de ben şimdi hatırladım, ben banyo kapısını da açmıştım. Ama mümkünse, tedbir olarak açmayın. Allah, kabul etsin kardeşim.
Amin, güzel arkadaşım. Ben de teşekkür ederim sana.
sela vakti kisa 7 yasin okuna bilir mi?yetişmez ki ya da ben yetişdiremem![]()
Ты принцесса, а это ключ от всех дверей
Просто будь смелей
İnan ki, önemli değil. Önemli olan o saatte başlamak. Ben çok genç evlendim ve çok bilgisizdim. Komşum "11;30'da başla" demişti hiç unutmam. Zaman yetmese de önemi yok. Ben karambole yapmıştım. Yaşım 17 idi ve sela vaktinin bitimini bile bilmezdim. Ben 23 yaşında başladım namaza falan.