Evet sosyete gidip kışın ışın ve renk terapisi alıyor)) Hava kapalı bi yere çıkamıyorsun.Tabi kış biraz geriyor insanı . ama bu pek mevsimsel değil yahu bahar da içinde kara kışta
))
Yaz
Kış
arkadaşlar mutlu olmak için nedenlerimiz çok herzamanda çok olur inşallah,ama mevsimlerin havanın insan üzerinde olumlu ,olumsuz etkilerinin olduğu kabul edilmektedir uzmanlar tarafından.siz yaz aylarındamı yoksa kış aylarındamı daha mutlu hissedersiniz kendinizi
--------------------
baharın kokusu ve güneşin parlak ışıklarıyla dünya daha güzel görünür bana,ama kışında karın yağmasını çok severim,yinede yaz arkadaşlar yaz ,sıcak günler,daha mutlu eder beni
Konu Lucky tarafından (19-01-2009 Saat 06:25 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlar Birleştirildi
Evet sosyete gidip kışın ışın ve renk terapisi alıyor)) Hava kapalı bi yere çıkamıyorsun.Tabi kış biraz geriyor insanı . ama bu pek mevsimsel değil yahu bahar da içinde kara kışta
))
ayyy ben kisin bunalima giriyorum valla.. cok usurum coook .-.. yaz bana göre bir mevsim kisi sevmem
Kızmıyorum artık . . Bakıyorum, Seçiyorum, GüLüyorum, Geçiyorum ..
EE Lakito yazın da kartopu oynayıp kardam adam yapamıyorum ama)) bi sene kar görmedim mi uyuz oluyorum ben
))
Ben mutluysam mevsimin önemi yok .Ama baharı çok severim hani can erikleri çıkar rüzgar sıcak eser ,sevdiğin yanında yokken mutlu olmaya çalışıyorsun tam anlamıyla mutlu olamıyorsun
Asıl kökden güneyli olduğum için Yazı severim.Deniz benim için hayattır ,neşedir.ama tabbi artık Mevsimlerde birbirine karıştı.Kışı sevmem soğuk ve karartıcı.Birde yaz kış soğuğa dayanıklı olmamam buna sebep tabiii
ben yazın kışı, kışında yazı severim! hep böyle değişir
tabiki yazları herkes mutludur.. one öyle kışın lahana gibi kat kat giyin, dışarı çık donup gel, çamur çaylak falan...
heleki yaza girerken cıvıl cıvıl bir hayat, muhteşem mis gibi çiçek kokuları insanı alır götürür.. işte o zaman insana değil doğaya aşık olursun. ne güzeldir yaz ayları..
HAYAT GÖKYÜZÜNDEN DÜŞEN BİR DAMLA SU GİBİYMİŞ
kış adamı melankolik yapar
yaz mevsiminde insanlar ipini koparmış dana gibi olur
kışı tek geçerim![]()
Damnant Quod Non İntelligunt
(Anlamadıkları Şeyleri Kınarlar)
her mevsimin güzelliği ayrı yazın denizi gün batımını mehtabı seyretmek apayrı kışın karlı dağları seyretmek karın üzerinde yürümek kartopu oynamak yağmuru seyretmek altında yürümek gece yattığın yerden sesini dinlemek apayrı bir zevk yazın karpuz yemek buz gibi ayrı bir tat kışın taze sıkılmış portakal suyu içmek ayrı bir tat.Her ikisinide severim.
sözüm ki Tek SaNa Geçmez Celladımsın eyyZAMAN Ne olur arada bi dursan,beklesen,soluk alsan ,aldırsan...