güzel paylaşım kardeş ellerine emeğine sağlık ancak bi nokta var ailecek demişin tek başımıza isek kaldığımız yer için de bunu uygulayabilir miyiz?
selamarkadaşlar cin çağırmak için çabalayn ben yine arayışlardayım hala yeni birşey buldum acaba bu ne kadar doğru bana bilgi vereblrmsnz cin çağırmak için yapmadğım kalmadı bunuda denycem bakalım ne olcak işte buldğm bilgi şu
CİN VE BÜYÜ İÇİN DUA
21 - Besmele
1 - Yasin
11 - Ayetel Kursi 3-7-11-21
11 - Fatiha
11 - İhlâs
11 - Kafirun
11 - Nas
7 - Huvallahüllezi (Haşir Suresi 22-23-24)
7 - Cin Suresi (1 den 6 ya kadar ayetler)
7 - Saffat (1 den 10 a kadar ayetler)
7 - Bakara (163-164)
7 - Rahman (31-35)
100 - Selamun kavlen min rabbirrahim
100 - Lâ havle ve la kuvvete illâ billahil aliyyil azim
Bu ayetler bir tas suya okunsun.
Okunan sulardan ailecek içilsin.
Okunan sulardan abdest alınsın (sık sık)
Evin içine hafifçe serpilsin
EVET YORUMLARI BEKLİYORUM ARKADAŞLARIM
güzel paylaşım kardeş ellerine emeğine sağlık ancak bi nokta var ailecek demişin tek başımıza isek kaldığımız yer için de bunu uygulayabilir miyiz?
rica ederim kardeşim evet tabiki tek başımıza ikende uygulayabilriz bunu birkaç yere daha sordum az önce evet tek başınaykende oluyormuş bende deniyceğim bu gece bunu
--------------------
yok arkadaşım gelsin diyeya öyle yazıyodubenmi yanlış okdum die tekrar baktım ama gelsin die
Konu black_blood20 tarafından (19-09-2008 Saat 21:00 ) değiştirilmiştir. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
ya o zaman nıye ayetler suya okunuyor..niye ailecek içiliyor..niye abdest alınıyor...Ailecekmi cinlerle görüşme yapılacak...yoksa cinlerde bütün sülalesiylemi davete icabet edecekler..tuhaff![]()