ben sureklı bı sıteden bakıyordum guzel tabloymus paylasımın ıcın saol..
Merhaba arkadaşlar aşağıdaki linkte kolay bir şekilde yıldız saatlerini ve özelliklerini görebilmeniz için bir program upload ettim. Nette bir siteden buldum elinizin altında bulunsun.
http://rapidshare.de/files/46059707/...tablo.rar.html
Kullanımı basit sıkıştırılmış dosyayı açın içindeki gezegen_saatleri.html i çalıştırın bir sayfa açılacak orada güneş doğuş ve batış saatlerini yazarak 1 Haftalık Yıldız durumunu görebilirsiniz.
Saygılar
ben sureklı bı sıteden bakıyordum guzel tabloymus paylasımın ıcın saol..
Evet bazı siteler veriyor bende el altında tutmak isteyenler olur diye düşündüm. Gerçi kullandığımdan değil. Sende sağol
ben sureklı bı sıteden bakıyordum guzel tabloymus paylasımın ıcın saol.. (SLAVER)
------------------------------------------------------------------------------
Bu sitenin adresini verir misin lütfen?
ALLAH (c.c.) yar ve yardımcımız olsun
yaa kardeşim Allah senden kat kat kat kat kat razı olsunnnn...büyük bi zahmetten kurtardın ya altın bulmuş gibiyim..çok teşekkürler...![]()
THeRe iS No GoD BuT ALLAH
LÂ İLÂHE İLL'ALLÂH
ALLAH'TaN BaŞKa iLaH YoKTuR
slm
bu linki kullandım ama ingilizce yazıyor o yüzden bişey anlamadım yardımcı olursanız sevinirim![]()
Linke tuıklayınca açılan sayfada alta in ve FREE yazan düğmeye tıkla. Sonra doğrulama kodu isteyecek sol taraftaki harfleri sağ taraftaki kutunun içine yaz. Sonra dosyayı download edebilirsin.
Tesekkürler gnani..
Peace/Love/Rock
Önemli değil.