-
Yıldız Yükseltme
son zamanlarda millete bir merak var şu yıldız yükseltmeye yönelik tısımlar bunlar yıldızı düşük insanların hayattını değiştirmekteymiş biten ilişkilerin bozulan evliliklerin büyülerin iş bulamama veya şansızlık gibi durumlarda diğer insanlardan öne gitmek fark edilmek ve hatta bütün dertlerden kurtulmak için birebir bu yıldız yükseltme öneriliyormuş ve yazan yapan iyi yaparsa işte o zaman sorun bitiyor..mevzunun dayandığı nokta ise hakikkaten bu tılsım çok büyük paralara yazıyor olmaları yani at ile deve
Konu Mira tarafından (19-08-2009 Saat 11:03 ) değiştirilmiştir.
-
aslında bilen arkadaslar vardır belki bu yıldız yükseltmeyi
-
bana gerekli olan birşey ama zor tabi yıldızım yerlerde resmen benim girdiğim her ortamdan sonra yataklara düşüyorum garip bir şekilde ve herşey ters gidiyor anında
-
valla yapabilen arkadaşlar varsa banada çok gerekli.her işim ters gidiyor.
-
Benimde çok ihtiyacım var buna.Birileri el atsa bu duruma çok iyi olucak
-
Arkadaşlar kusura bakmayında böyle yazıyorsunuz ondan sonra sahte medyumlar hocalar sizleri potansiyel av olarak görüyor ve siteye üşüşüyor...Bahsettiğiniz şeyi yapabilen bu ortamlarda yoktur...Bundan emin olun...Onlara vereceğiniz paraları gerçekten muhtaç olan, darda olan insanlara veriniz..Emin karşılığı çok daha güzel olur
-
ne dedim arkadaşım iyisi doğrusunu bulmak yoksa para kaptır demedim iyi o zaman kendimize bile güvenmeyelim ağzımızdan söz çıkarkende ben işe yaramaz yalancıyım diyelim sonrada kötü bu dünya ayagı yapalım unutmayınki hala güzel insanlar var ben bedava yazan yok dedim arkadaşlar yazmış bizimde ihtiyacımız var diye uzun çalışma istiyormuş yani zor ...anne adı kendi adı hesap edilecek safran misk ve daha bir sürü şey bu tamamiyle kişinin bu işte ihtisas yapmasına ve başarılı olmasına bağlı yoksa verirlerde yaparlarda ne yaparlar allah bilir..yani mükkemel bu işi yapan bulur isem yaptırırım madem bu ilim var niye olmasınki..
-
Allah gönlünüze göre versin Ne diyeyim?
inşallah bulursunuz
-
Şanaa ,
bu konuyu açma sebebini anlayamadım ?
yapanı bulup yaptırın mı diyorsun...
-
yok diyorumki valla ben yaptırırdım diyorum bulursam keza son zamanlarda çok moda oldu ve tabi belki sorunları çözümünde de etkili diyorum.ayrıca hani insanlarımız büyüye meraklı ya ya adamı döndürmek sevgiliyi dize getirmek felan dışında bu iş için ve sadece insanın kendisi için açma nedenim ise bilgisi olanlar varsa kanmayalım nasıl olur ve bu yıldız bir ise bitiyoruz kaç olunca yıldızımız yüksek onun merakındayım soruyorum bilen etrafımdakilere sır söylemiyorlar saklıyor yani biraz doğru bilgi için açtım bu konuyu sevgili modum bide çok para dönüyor bu işin piyasasında dikkat dedim mallesef pek bildiğim bir konu değil yıldızın bir dediler düştüm yıldızımı on yapcam..
Bu Konu İçin Etiketler