yıldız nameye nasıl bakılır?
resımlerı oldugu gıbı verıyorum
Kaynak: İsmet Zeki Eyüboğlu, Cinci Büyüleri ve Yıldızname
Konu Mira tarafından (12-03-2010 Saat 17:53 ) değiştirilmiştir.
yazılar okunmuyorkı e artık onada bakarsak kım tutar bızı be mutsuz bu ısler o kadar kolay ola bızden ulema olurdu zahir![]()
bir de açıklama yapsaydın !
Olur ki birşey sizin için hayırlı iken,siz onu hoş görmezsiniz.Yine olur ki,birşey sizin için kötü iken,siz onu seversiniz.Allah bilir,siz bilmezsiniz.(Bakara 2/216)
Bakma ıişini ehli olan insanlara baktırmak lazım ki gerceklık payı olsun herkes anlamaz bakmaktan bakan kişi iyi anlamalı
geleceği bilmek sadece allahü teala ya mahsustur... peygamberlere dahi sadece ölüm anlarının yakınlaştığı bildirilmişken yıldızname tamamen düzmece ve insanları kandırma yöntemidir... aldanmayın....
arkadşlar suan da gelecegı blmek tamammen allahn elınde peygamber efendımızden once bazı kahınler cınler vasıtasıyla gelecekten haber edebılıyorlardı
hatta peygamber efendımızın dunyaya gelısını mayaların kehanetlerı vs vs..
cunku cınler gokyuzunun kapılarına kadar cıkıp gokyuzunu dınleye bılıyordu
peygamber efendımızın s.a.s duasından sonra gelecegın kapıları kapatılmıstır..
açıklaması ve anlaması güç bir konudur![]()
Everything Is Nothing For Me!!
NickName : Spo
her defasinda soruyorum...Bu seferde sorayim...Ne yaziyor o arapca harflerde...biriniz türkceye cevirsin lütfen
En'am Suresi 50 Onlara şunu söyle: "Ben size Allah'ın hazineleri yanımdadır demiyorum. gaybı da bilmem ben! Size ben bir meleğim de demiyorum. Yalnız bana vahyedilene uyarım ben!" Sor onlara: "Körle gören bir olur mu? Hâlâ düşünmüyor musunuz?"