evliliğim daha 1 yıl olmadan bitiyor.eşim beni istemiyor.sanki severek evlendiğim insan gitti yerine zorla evlendirildiğim bi insan geldi.ağzından dökülenleri duyunca hayretlere düşüyorum.büyü var bende deyip duruyor.Rabbime yavarıyorum yardım etsin bana yuvam yıkılmasın diye.lütfen bana yardım edin arkadaşlar.şu anda ayrıyız eşimle.ne yüzümü görmek istiyor nede sesimi duymak istiyor.
Allah razı olsun kardeşim.Rabbimden eğer beni eşimin bu davranışlarıyla sınıyorsa bana dayanma gücü versin inşallah
belki de sadece bahane buluyordurbende buyu var demesi cok inandirici degil geldi bana
![]()
eğer içinde bunu bahane ederek farklı emeller taşıyorsa Rabbim bilsin kardeşim.2 aydır ne yaşadığımı bir ben biliyorum bi Allah.
sevgili kardeşim;ama yazdıklarımı yanlış anlama ne olur....... o zamanlar,evlenmeden önce,gözün hiç bişeyi görmüyodu,belkide diyodun ben ona mutlaka kavuşayım,onunla çok mutlu olacağına inanıyodun.şimdi burda sevdiği tarafından terk edilmiş,haksızlığa uğramış bir çok yaralı kardeşlerimiz var.bence bir şeyi mutlaka olsun diye diretmeyelim çünkü geleceğimizde neler yaşayacağımızı biz bilmiyoruz.onun için bir kez daha herşeyin hayırlısı.....
slm arkadaşlar ben yeni bir üyeyim buraya gelmemin sebebi babam.geceleri uyuyamıyor bunun sebebide onu bagduklarını ve farklı şekillerde rahatsız ettiklerini söylüyor.bena lütfen yardım edin....
senin için dua edeceğim arkadaşım.. (kendim de dahil) ayrılan sevgililer neyse de yıkılmak üzere olan yuvalara çok üzülüyorum. Rabbim kimseyi evliliği ve ailesi ile sınamasın![]()
Bir resim çizilmiş suya, sahte ışık sahte boya..
eşine yedirebileceğin bir tatlıya 1000 kere ya vedüd esmasın oku ve yedir.inşallah üzüntün son bulur çok zor kurulan bir yuva bir çırpıda dağılıyor.
allah yardimcin olsun canim.
ya bana da yardimci olabilecek birisi varmi?
ben burda bu yedi zeytin cekirdegiyle 10 tane nohut tanesi gerektiren bir dua buldum. onu bilen deneyen var mi acaba????
Konu ebruli06 tarafından (31-05-2009 Saat 17:41 ) değiştirilmiştir.