yalvarırım arkadaşlar yardımcı olun....
eşimle severek evlendik.fakat ailesi özellikle annesi bizi ayırmak için çaba sarfediyormuş.çünkü eşim 2yıllık evliyim.(5yıl nişanlı kaldık)2.yıllın sonunda değişmeler oldu,sen bana batıyorsun,seni görmek istemiyorum,sevmiyorum,anneme kötü davranıyorsun,daha çok kırıcı laflar.evde duramıyorum patlıyorum diyordu.bir çok hocaya gittim.hepsi annesi dedi.hepsi bişeler yapmakdan çok paramı aldıı

bu konular bana çok uzak,üniversite mezunuyum ama cahilce hareket ettim.allaha inancım sonsuz..
neyse bir hoca çıkdı bozucam dedi,fakat ne yapdıysa eşim daha kötü oldu evi terketti,kaba kuvvet gösterir oldu.benden ölü toprağı istedi ne demek bilmiyorum,dualar yazdı,mum verdi...yapdım,ilk aşamada iyi geldi,7gün iyi ken birden dediğim gibi kötü oldu
vicdanım rahat değil bozduracağım dediğimde ,keder böylemiş,demek senin için hayırlısı bu boşanıcan dedi...delirmek üzereyimmmmmmmm
bakım yapan bir kaç kişiye sordum,hoca seni kafaya takmış,senle fena uğraşıyor dediler.başda iyi gidiyormuş,adamaın fikri değişmiş dediler...
ben napıcam,yalvarırım bana yol gösterin,çeresizim,ailem bilmiyor,açılamıyorum...
mayıda 3yıllık evli olucakdım...eşim bensiz de yapamıyor.içinde ki sıkıntıyı alkole verdi,ölümden bahsediyor...amacın ne diyorum,bilmiyorum diyor