Anketimiz: lütfen bunu oku

Katılımcı sayısı
12. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • neden büyle düşünüyorsunuz

2 16.67%
  • Kendinizi neden korkutuyorsunuz

1 8.33%
  • vesvese değilmi bu

5 41.67%
  • içimizi dinliyormuyuz

4 33.33%
Konu Kilitli
Toplam 2 Sayfadan 1. Sayfa
1 2 SonuncuSonuncu
Toplam 17 sonuçtan 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Zikirlerle ilgili

İtibar Puanı
    14

Zikirlerle ilgili

Sevgili arkadaşlar
    Zikirle ilgili bazı tuhaf yazılar okudum.Yok efendim yavedut ismini karşı tarafa okuyup sayısını dilmezssen terd tepermiş falan filan.lütfen vöyle boş vesveselere kapılmayın....ALLAH Aşkına ne Alakası var,Olurmu Hiç Böyle Şey.Sen eğer bunu okuyorum ama ters teper mi acaba dersen tabiyiki yararından çok zararını görürsün,çünkü kendini baştan onu şartlıyorsun.Eğer sen tam bir itikadla okur samimiyetini Allaha arz edersen niye ters tepsinki?Hem bu düşünce sistemi sizi o mubarek güzel allahın ismini okumayı kendinize men etmiş olursunuz ve bu durumda şeytanın vesvesesi karışır dualarınıza.Allahın ismini zikretmek Allah katında çok hoş bir durum yaratır bana göre.Lötfen bu boş şeylerle kendimizi yok yere kuşkulandırmayalım.Herkese selam olsun
    Konu Mira tarafından (11-09-2009 Saat 16:52 ) değiştirilmiştir.

gnani - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İtibar Puanı
    101
    Alıntı yıllar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sevgili arkadaşlar
    Aikirle ilgili bazı tuhaf yazılar okudum.Yok efendim yavedut ismini karşı tarafa okuyup sayısını dilmezssen terd tepermiş falan filan.lütfen vöyle boş vesveselere kapılmayın....ALLAH Aşkına ne Alakası var,Olurmu Hiç Böyle Şey
    Sen eğer bunu okuyorum ama ters teper mi acaba dersen tabiyiki yararından çok zararını görürsün,çünkü kendini baştan onu şartlıyorsun.Eğer sen tam bir itikadla okur samimiyetini Allaha arz edersen niye ters tepsinki?Hem bu düşünce sistemi sizi o mubarek güzel allahın ismini okumayı kendinize men etmiş olursunuz ve bu durumda şeytanın vesvesesi karışır dualarınıza.Allahın ismini zikretmek Allah katında çok hoş bir durum yaratır bana göre.Lötfen bu boş şeylerle kendimizi yok yere kuşkulandırmayalım.Herkese selam olsun
    Ters teper tabi. Karşıdaki insana büyü amacıyla sen bunuyaparsan ve O kişide bu tutmaz ise namludan çıkan mermi gibi eninde sonudna birisine vurur. Zaten karşıdaki insana neden okuyorsunki iyi niyet ise otur dua et. Ama onu iyi yada kötü yönde yöneltmek istiyorsan işte ozaman bu büyüdür her ne olursa olsun birşeylere müdahale etmek büyüdür bunu iyi anlayalım...
    Konu Mira tarafından (11-09-2009 Saat 16:54 ) değiştirilmiştir.

İtibar Puanı
    12
    ya allahı zikretmenin nesi büyü allah aşkına kendinize gelin allahı zikredip sonundada dua edersin allahtan dileğini dilersin ne bu ya ozaman kuran okumayalım allahın adını anlamayalım.ibadette yapmayalım namazda oruçta tutmayalım sonuçta bazı d,ileklerler için hacet namazları var daha sevap olsun diye oruçlar tutulur .ozaman allahın ismini anmak büyü ise biz allahada inanmayalım.töbe yarabbi ya....ya siz sayılı yada sayısız zikrinizi çekin allah niyetinizi bilendir.burda okuyorum yok zikredersen çarpılırsın ters teper yok cinniler periler gelir.evet insan allahı zikrettikce şeytan uğraşır.doğru vesveseler gelir ama hepsi şeytandan ya kusura bakmayın arkadaşlar uzun süredir bu sitede yazılanları okuyorum.acayip şeyler yazıyor bazı arkadaşlar.altını çizerek söylüyorum gücünüzün yettiği kadar allahı zikredin.ve yüce yaradana sığının.bilgi almaya çalılşan arkadaşlarıda yanlış yönlendirmeğpin lütfen

-YASAKLI-
    İtibar Puanı
    0
    Alıntı kardelen41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya allahı zikretmenin nesi büyü allah aşkına kendinize gelin allahı zikredip sonundada dua edersin allahtan dileğini dilersin ne bu ya ozaman kuran okumayalım allahın adını anlamayalım.ibadette yapmayalım namazda oruçta tutmayalım sonuçta bazı d,ileklerler için hacet namazları var daha sevap olsun diye oruçlar tutulur .ozaman allahın ismini anmak büyü ise biz allahada inanmayalım.töbe yarabbi ya....ya siz sayılı yada sayısız zikrinizi çekin allah niyetinizi bilendir.burda okuyorum yok zikredersen çarpılırsın ters teper yok cinniler periler gelir.evet insan allahı zikrettikce şeytan uğraşır.doğru vesveseler gelir ama hepsi şeytandan ya kusura bakmayın arkadaşlar uzun süredir bu sitede yazılanları okuyorum.acayip şeyler yazıyor bazı arkadaşlar.altını çizerek söylüyorum gücünüzün yettiği kadar allahı zikredin.ve yüce yaradana sığının.bilgi almaya çalılşan arkadaşlarıda yanlış yönlendirmeğpin lütfen
    harika düşünüyorsun. harfiyen katılıyorum

Mira - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İtibar Puanı
    1733
    allah aşkına yapmayın allahın isimlerini zikrediyoruz bu büyü olurmu daha çok günaha sokuyosunuz insanı samimiyetsiz bir şekilde inanmayarak zikir yaparsan hem yüce allahı gücendirmiş olursun hemde yüce allah katında dileğine nail olmazsın çok günah yok büyü yokşu demek aklımızı karıştırmayın

heysem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İtibar Puanı
    393
    Birbirine karıştırmamak gerek,Zikir Alemleri yaratan Allah cc hu nun rızasına kavuşmak için,kalbinde ve gönlündekini temizlemek için zikr edilir..
    Sayılarla vedüd ismi şerifini falan sevdiğim bana dönsün diyerek,zikr eden onun rızası degilde,kalbindeki sevdiği kişiyi döndürmek sanıyorum havas konusuna girer.
    Ki insanların kalbindeki ni,arkasındakini,önündekini olmuş ve olacak herşeyi ilmi ile bilen yüce allah cc hu,kimin kimin için hayırlı veya degil en iyi bilendir.Ayetinde sizin sevdikleriniz sizin için hayr olmayabilir,sevmedikleriniz sizin hayrdır buyurmaktadır.
    İlahi düzen kusursuz her kişi için hakkında hayr olacak şekilde gelişmektedir,Sevsekte sevmesekte,Zikriniz ibadetleriniz onun rızası olunca hakkınızda hayr kapıları zamanla acılacaktır inşallah..

Mira - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İtibar Puanı
    1733
    Alıntı meysere Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Birbirine karıştırmamak gerek,Zikir Alemleri yaratan Allah cc hu nun rızasına kavuşmak için,kalbinde ve gönlündekini temizlemek için zikr edilir..
    Sayılarla vedüd ismi şerifini falan sevdiğim bana dönsün diyerek,zikr eden onun rızası degilde,kalbindeki sevdiği kişiyi döndürmek sanıyorum havas konusuna girer.
    Ki insanların kalbindeki ni,arkasındakini,önündekini olmuş ve olacak herşeyi ilmi ile bilen yüce allah cc hu,kimin kimin için hayırlı veya degil en iyi bilendir.Ayetinde sizin sevdikleriniz sizin için hayr olmayabilir,sevmedikleriniz sizin hayrdır buyurmaktadır.
    İlahi düzen kusursuz her kişi için hakkında hayr olacak şekilde gelişmektedir,Sevsekte sevmesekte,Zikriniz ibadetleriniz onun rızası olunca hakkınızda hayr kapıları zamanla acılacaktır inşallah..
    çok haklısın sana katılıyorum şu sayıda okunursa bilmem ne gelir şu kadar okunursa büyü diye birşey yok herşeyden önce güzel bir imanla okumak allah rızası için okumak daha hayırlı zaten dileği yüce allah nasip ediyor

İtibar Puanı
    11
    Merhaba
    Ben anlamıyorum böyle yorumlar yapan insanları.Arkadaşlar bir istediğimiz var ve olmasını istiyoruz.İnsanoğlu isteklerini elde etmek için herşeyi dener

düşünün birini seviyorsunuz(Yani ben) ama o hiçbir şekilde kabul etmiyor.

Şimdi gidip büyümü yaptırsam.O dandik çakma hocalara gidip bişeylermi yazdırsam daha iyi

Yoksa rabbimin isimlerini zikredip.Sonunda allahım eğer hakkımda hayırlıysa onu bana nasip eyle.Sen gücü herşeye yetensin hakkımda hayırlısını nasip eyle demek ki daha mantıklıdır.

Bu mantığı olan herkes seçebilir herhalde.Gelelim çarpılma olaylarına felan.Allah herkesin kalbini bilir görür.Siz ne niyetle yapıyorsanız rabbimde size karşılık verir.Kim rabbimden hayırlı bişeler istediği zaman böyle çarpıldı.

Asıl büyü yapınca çarpılmaya hazır olun.Bırakın böyle boş vesveseleri.Şeytana maşalık yapmayalım arkadaşlar.

Herkese dilediği kadar zikretsin.yeterki fesat olmasın
    Karşıdaki durakta beklersen Çok büyük bir aşk seni bekliyor dediler.Geçtim o durağa başladım beklemeye.O çok büyük aşkı buldum ve bekledim otobüsün gelmesini.Ama gördüm kü farklı otobüsleri bekliyormuşuz

-YASAKLI-
    İtibar Puanı
    0
    arkadaşlar. shadow bu konuda yazdığı yazılarla apaçık böle düşünüyor. ona göre etki altına girilir... artık benimde kafamı kurcalamıyor değil. belki iman derecesiyle doğru orantılıdır... yani inancın oranında böle bir durumla karşılaşma olasılığımız olabilir belki... biz lahuti üyeleri olarak artık bu konuyu araştırıp apaçık bir netlikle ortaya koymak ve bu anlamda kafamızdaki soru işaretlerini kaldırmalıyız... uzmanları neler der? uzmanı kimdir? bu sitede bu işi bilen gerçekten varmı? varsa tecrübe etmişmi yoksa oda başka bir ukalanın uydurmasıylamı bilgilenmiş..? artık öğrenmeliyiz bence... araştıralım derim. selam ile

İtibar Puanı
    12
    Alıntı leave alone me Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar. shadow bu konuda yazdığı yazılarla apaçık böle düşünüyor. ona göre etki altına girilir... artık benimde kafamı kurcalamıyor değil. belki iman derecesiyle doğru orantılıdır... yani inancın oranında böle bir durumla karşılaşma olasılığımız olabilir belki... biz lahuti üyeleri olarak artık bu konuyu araştırıp apaçık bir netlikle ortaya koymak ve bu anlamda kafamızdaki soru işaretlerini kaldırmalıyız... uzmanları neler der? uzmanı kimdir? bu sitede bu işi bilen gerçekten varmı? varsa tecrübe etmişmi yoksa oda başka bir ukalanın uydurmasıylamı bilgilenmiş..? artık öğrenmeliyiz bence... araştıralım derim. selam ile

arkadaşlar ben bu durumu tarikat ehli birilerine sordum.eğer herhangi bir el almamışsan(tarikata girmemişsen )sayılı sayısız farketmez allahı zikredebilirsin.ancak eğer tarikat ehlinden olnursa sayılı zikri ancak şeyh yada evliyanın bize verdiği zikir sayısı kadar çekebiliyomuşuz.buda sanırım azdan başlayıp kişinin hal ve davranışına göre verilen ödevi diyim kaldırabiliyozmu kaldıramıyomuyuz bize ağır gelirmi gibi durumları ortadan kaldırmak için azdan başlayıp çoğaltarak allahı zikretmemizi öneriyor.ki düşünün 10000 lerde zikir çekenler varmış,hatta daha fazlası ...bu daha öncede söledim nefsimizle alakalı bir durum...nefsimizi yenersek sayıların zaten önemi kalmıyor.tek olanda kayboluyoruz..zaten amaçta bu olmalı aşkların en layık olanına sevgiyi vermek değilmidir..düşününki sevdiğimiz aşık olduğumuzun ismini hergün zikrediyoruz..işte önemli olan şey beşeri aşkta allahı bulmak ve tek olanda kaybolmak.biz allahı çok zikrederiz ve allahta bize öle kapılar açarki aklımız almaz nefsimiz o an devreye giripte ben yaptım ben böle oldum şöle oldum uçtum kaçtım gibi düşünmeye başlarsa eyvahlar olsun işte helak olduğumuzun göstergesidir.bundan dolayıdır ki nice evliyalar bile yoldan çıkmıştır.allahın verdiği lutfu keremi kendisi yaptığını sanmıştır.ama bu nefsi yenersek ve biz allaha bir adım atıyoruz o ne yüce yaradanki kulunun tek bi adımına bile 10 adım karşılık vererek geliyor dersek şükreder hamdedersek hiç bişeycikler olmaz kardeşlerim...hulusi kalp ile zikrimizi yapalım.bişeylere kapı açılacaksa bu allahtan gelecektir ondan büyük güç yok.bunda mutabıkız öle değilmi kardeşlerim.öle ise kimse sizin kafanızı karıştırmasın.ister tarikatlı olsun ister olmasın siz allahı bilerek onun gücüne inanarak yapın yapıcağınızı.hayır ondan şer ondan ,,biliyoruzki allahın gazabıda kuvvetli hem zikir yapıp hemde hatalara devamda bu cezasız kalmaz zaten..o kapıları o varlıklarıda gönderen rabbim o izin vermediği sürece hiç bişey olmaz.benim içim rahat o varlıklardanda korkmuyorum rabbim bana yeter çünkü..

biraz uzun oldu hakkınızı helal edin..selam ve dua ile

Konu Kilitli